Aku pračku...?

meggi36

Leosik len škoda, že to zaberá toľko miesta v kúpeľni, ale tak je fakt, že keďže mi to toľko práce uľahčí, tak odpustím tej sušičke všetko :D

leosik

2miriamma ja som zase tomu úplne verila a úplne som to kamoškám žrala, keď mi hovorili, aké je to super nemusieť vešať prádlo a vypočítavať, že kedy treba dať prať, aby to stihlo dovtedy a dovtedy vyschnúť. Som sa nevedela dočkať, kedy aj my budeme kupovať.

2miriamma

chcela som sa osobne sušičke vyhnúť, myslela som si, že veľa ľudí to preháňa, keď takéto sušenie chvália, že sa to oplatí, no až na vlastnej koži som zistila, že ozaj aké to má benefity. Aké je to skvelé, keď operieš a len do sušičky prehodíš. Je to úplne najmenej a kým sa to spraví môžem si robiť iné veci, takže paráda a teda trošku aj ľutujem, že som si ju nekúpila už minulý rok :D

kollki

Ak by bolo vlhke tak myslim, ze skor je problem niekde v susicke, ze nesusi akoby mala a teda osobne som tento problem vobec nemala. Ususi sa pradlo a mozem ho rovno vybrat a dam si ho na kopu a idem skladat. Aj ked je fakt, ze niekedy sa mi ani do toho nechce :D :D

zancicka

marceliita padla tu otazka, ze ci pradlo je vlhke, ked sa vyberie zo susicky. u mna to tak nie je, ale reku ako je to u niekoho ineho.

marceliita

u nás síce to nie je dlho, čo máme aj práčku aj sušičku, oboje mám Philco, ale teda od decembra si to sušenie užívam, to je radosť aj prať, keď nemusím mať potom po izbách sušiak roztiahnutý, lebo to furt keď bolo tak som mala neustále taký pocit, že máme neporiadok a bola som z toho nervózna :D

misicka333

romkita ano ty mozes hned skladat a davat do skrine, ono je to velka vyhoda, ze ked dosusi a vyberies, tak to pradlo nie je dokrkvane, lebo teda keby som mala po veceroch zehlit ako som to robievala kedysi tak asi by som sa zblaznila :D

norvana

nemalo by byvat za ziadnych okolnosti, aspon teda osobne som sa s tym nestretla, ja ked dam nieco do susicky, tak nasledne to potom mozem skladat a davat rovno do skrine, takze nemalo by byt, predsa len chces to mat suche a hned upratat, ved o tom to je ;)

romkita

zancicka cize dolezite je to, ze ked dosusi tak treba to pradlo vybrat co najskor a upratat ho do skrine hej? dobre tomu rozumiem? ono nie je uz vobec vlhke?