Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
Zaskia to ja by som nemohla niečo takéto kupovať cez internet. By som potrebovala najskôr aspoň v predajni naživo si pozrieť tú práčku a potom by som zvážila to objednanie. Ale to je už na mňa dosť vysoká suma, aby som to takto online riešila.
2miriamma to vazne? A ako si spokojna? Uz ju mas dlho? Lebo mi sme tiez Philco nakoniec kupili :D
2miriamma kde si tuto znacku kupovala? maju ju v kazdom elektro obchode, ci nie? uz som rozmyslala, zeby som si vybrala nejaku novu cez internet, ved vela ludi uz dnes tak nakupuje, ale neviem taka som si nejaka neista, ze ci mi to bude dobre, ci mi to bude vyhovovat :/
kazdy byvame inde, mame rozne moznosti, ci uz co sa tyka velkosti alebo celkovo umiestnenia, ludia v bytoch si mnohokrat nevyberu a su radi, ze mozu mat aspon dva v jednom.
My sme si napriklad ale ja predlzenu zaruku na toto davali ;)
Nie, to pri vsetkom je hlucnost uvedena, predsa len vydava aj to zvuky, to je uplne normalne. A teda niekto ked ma napriklad technicku miestnost a tam ma pracku a susicku, tak ten sa s tym trapit nemusi, ale uplne nieco ine je to v byte. V kupelni ked su tieto veci a to proste je pocut viac.
to aj pri susicke treba sledovat hlucnost? som myslela, ze len pri pracke je hlucnost medzi parametrami.
to vôbec nevadí, vieš koľko som to ja odkladala a potom zrazu ma osvietilo reku musím ju mať a kupovala som ju hneď bez ohľadu na počasie :D Akú značku si vybrala? Ja mám Philco, chcela som niečo také aj za dobrú cenu, ale aj parametrami aby bola fajn a aby aj nebola nejako veľmi hlučná a táto čo mám to spĺňa :D
kurajka, ale ved neboj sa este ju budes mat kedy vyuzit, to sa ani nenazdas a pocasie sa pokazi, ja ju vyuzivam aj ked vonku prsi, cize aj v lete sa mi stane, ze ide, lebo nemam to rada ked proste doma na susiaku je pradlo, mam voci tomu neviem :D
Baby, neuveritelne sa stalo skutocnostou. Konecne som sa dockala susicky. Aj ked mohlo to prist este pred zimou, aby sa nemuselo pradlo dnu susit. Ale zase lepsie neskor ako nikdy.
na toto je moja babka mega hakliva. ta ma nonstop rozcapenu pracku a nemoze v nej mat ani len handru hodenu, ze na dalsie pranie, lebo co ak to tam zatuchne. to keby vedela, ze ja mam aj den dva dopredu nalozenu pracku, kym ju zapnem, neviem, co by povedala.