Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
*teajka*
Jasné, že to nebude zadarmo...Ale tak si vezmi, že keby to aj stálo nejakých 20 euro alebo tak, tak sa to oplatí...Máš to bez starostí...
aj zapoja? tak to su uz ake luxusne sluzby. ale tak to asi nebude zadarmo, ci?
zahorko ako kde, niekde to nie je problem, ale niekde zase moze byt, ale napriklad v Planeu, kde sme my nasu Philco kupovali, tak tam maju aj dopravu premium, kde vlastne ti dovezu, vynesu, zapoja a este aj staru odvezu a teraz som videla, ze este aj maju srotovne 20 euro, takze to by ti vratili a by si to mala vlastne na tu dopravu ;)
katikaluz14 no tak to by sa vám už nevyplatilo ani dávať ju asi opravovať, keď už sa jej takéto veci diali.
tak potom sa skús dohodnúť, že keď ti donesú novú, tak starú zoberú rovno so sebou. hádam by to nemal byť taký problém.
Jakiska-tak už pri žmýkaní cestovala kadetade.Tiež nežmýkala dobre,hluk strašný,ale efekt pomaly žiadny,čiže to boli také prvé signály,že evidentne už to nebude na dlho a tak aj bolo.No mne by najviac sedelo keby si ju prišiel niekto vziať a odniesť.Nech nemám starosti,ale to by som asi veľa chcela. :D
jakiska len niekam to doviesť, respektíve z domu to dostať, nejako odviesť to si myslím, že zvykne byť zásadným problémom, že nie každý má veľké auto, kde proste to naloží a ide, chápeš ;)
podla coho ste prisli na to, ze stara uz dosluhuje? co sa tyka toho zberneho dvora, tak to nemusis ani tam nosit. v kazdom elektre by ti mali vziat stary spotrebic a oni to uz potom odovzdavaju alebo co s tym robia. takze ked pojdete nejaku vyberat, tak staru mozete rovno vziat so sebou.
Kurajka88-tebe tá značka sedí?Koľko si za ňu dala?Lebo teda ja by som tiež potrebovala novú kúpiť.Stará to ešte potiahla chvíľu s nami.Ale teda už budem aj ja rada,keď sa jej zbavím.Len to tiež ešte musím zistiť,že kam starú zanesieme.Ako to je u nás so zberným dvorom.