Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
To mi práveže ako prvé napadlo, že či sa tým nejak nepokrčí, keď sa tam ešte pol hodinu vrtí.
Ja mam na konci programu na Philco susicke taku fazu, asi pol hodinu to trva a pocas nej sa tak pomaly premiesava to pradlo aby sa minimalizovalo vlastne pokrcenie. To je inak dobra vec.
preto som sa pytala, lebo akoze ja nejak nezvyknem pradlo zo susicky potom este zehlit. teda ano, zalezi, ze ako ktore oblecenie, ale keby som to mala tak nejak vseobecne povedat.
pokiaľ ho tam nenecháš po dosušení dlho, tak potom nie je problém s tým, žeby bolo dokrčené, samozrejme ale záleží to aj od materiálu oblečenia, že aké je, lebo to vieš, že proste niektoré sú viacej krčivé, ja mám šaty jedny ľanové a teda tie sa nenormálne krčia, tie si oblečiem do auta sadnem, prejdem pár km a už sú akoby ani žehlené neboli, čiže to od mnohých vecí záleží
cize vlastne nie je nutne nejak zehlit pradlo, ked ho vytiahnes zo susicky?
ja zase nedam dopustit aj kvoli tomu zehleniu na susicku, lebo to pradlo je take nadychane a nie je pokrcene ako keby som ho len z pracky vybrala a zavesila ;)
norvana tak to si skor myslim, ze je taky ojedinely pripad. nie kazdy ma miestnost navyse a uz toboz nie na to, aby tam len susil a zehlil pradlo.
zehlenie je smrrrrt :D toho som sa uz davno vzdala, pride mi to aj zbytocne pri niektorych veciach. akoze hej, kosele alebo taketo, to ozehlim, ked je treba, ale ze by som vsetko, tak to ee.
renilla tak niekto nema problem so susenim pradla, mam kamaratku, ktora ma jednu celu izbu na to, ze tam moze zehlit, susit, takze ono nie kazdy potrebuje :)
nad susickou si neuvazovala? ze by si kupila napriklad tu kombinovanu?