Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
pri susickach sa tiez rozlisuje, ze ci su plnene zhora alebo spredu ako to maju pracky?
liah33ra áno myslím tiež, že je to tak lepšie, ale tak keď už mám sušičku a pokazí sa mi práčka alebo opačne tak samozrejme nebudem z toho robiť nejakú vedu, ale keď sa dá že kupujem naraz tak by som tiež brala jednu značku nech aj dizajnovo podobne vyzerajú :)
Martinka229-moja stará tá nenormálne cestovala.Preto som hľadala novú práčku a aj sme kúpili.O tejto čo máme teraz pomaly ani neviem,že je pustená,to je sto a jedno!
kurajka, ale ved tie dnesne pracky aj susicky sa nevrtia ako to bolo kedysi. To je uz uplne o inom. Napriklad tie nase sa ani nejako nepohnu z miesta. Netancuju, to kde si videla :D
Mozes mat pustenu naraz aj pracku aj susicku, ked to mas takto na sebe postavene? By som sa asi bala, ze to moze padnut potom, ked sa vrti jedno aj druhe.
co som si zistovala pred par mesiacmi tak netreba aby to bola jedna znacka, vobec nie, len proste rozmery je treba pozerat, ale teda ja som radsej, som taka pokojnejsia, ked to mam jednej znacky vsetko a sedi mi to na seba alebo akoby som to povedala, ale to je proste moja akoby uchylka :D :D
ono keby su rovnakej znacky, tak by bolo asi lepsie aj v tom pripade, ze keby si ich chcel davat na seba, aby tie rozmery pasovali. lebo s tym podla mna rataju ti vyrobcovia, ze takymto sposobom to ludia potom stavaju na seba.
to podľa mňa nie je až také dôležité. sú iné veci, čo treba skôr sledovať pri výbere než je značka. ale teda keby bola možnosť, tak by som vybral rovnakej značky, ale netrval by som na tom.
leosik ale to asi záleží aj akým spôsobom sa to tam ako si napísala vrtí, keď ste vyberali niektorá že práčku aj sušičku, tak ste prizerali na to aby ste to mali jednej značky? Je to lepšie?