Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
prosim ta a ta vasa susicka ma kolko programov?
bežná vec aj u nás a nemám väčšieho jedu, keď niekam máme ísť, že napríklad pred dovolenkou máme a snažím sa postupne si baliť, prať, aby to všetko bolo nachystané a muž si deň pred odchodom oblečie niečo čo samozrejme si chce aj vziať, to mám veľké nervy na to, ešteže máme aj práčku aj sušičku Philco, že rýchlo to dokáže usušiť, lebo asi by som už aj niekedy z kože vyletela :D
to sa nazbiera...u nas furt proste cierneho...to mozem prat kazdy druhy den...len nemam rada ked pradlo nachadzam kade tade len nie proste v kosi na pradlo...to ma dokaze nahnevat...
Dienda aj si už nejaké tie práčky pozerala? Čo také by si brala? Na čom ti pri tom záleží najviac?
Renilla tak u nás sa aj cez týždeň perie, ja niekedy normálne nechápem, že kde toľko prádla nazbierame. Ale teraz sa aj oveľa viacej potíme, takže niekde sa to prejaviť musí :D
mne tiez akurat ide druha pracka uz. este by som jednu chcela stihnut, ked dnes ma byt hadam najteplejsie, co zatial hlasili. aspon budem mat potom po zvysok tyzdna s tymto pokoj, kym sa zase nazbiera plny kos.
liah33ra tak teraz v lete to nejako neschne dlho, najma nie, ked su taketo teploty ako boli vcera alebo jak hlasia dnes, ale teda tiez sa priklanam k tomu, ze su veci, ktore davam aj na viacej otaciek a take, ktore na menej, ono zalezi co periem a kedze dnes hlasia pekne, idem hned dat este aj biele poprat :)
myslela som tak, ze v ramci setrenia energie. ale ked hovoris, tak asi aj voci tomu pradlu je to setrnejsie a aj pre ten spotrebic, ked nemusi ist stale na maximum.
v ramci setrenia akoze pradla myslis ci energie? lebo podla mna to zase tolko neurobi, ale napriklad ked davam tenisky a uteraky tak to nedavam na vysoke otacky, ale to z dovodu, ze tam to nejako netreba a mam rada, ked to radsej len tak preschne
vsak to ti musi aj tak schnut celu vecnost, ked to take mokre vesias. akoze v lete, ked davam von pradlo, tak si aj nastavim nizsie otacky, ze vsak v ramci setrenia, ale to tiez ze nie je to pradlo uplne tak mega vyzmykane, ale zase nie, ze z neho voda kvapka.
dienda ale aj tak, to pradlo, ked je velmi nasiaknute vodou a zavesis to tak sa akurat tak roztaha, to proste neni dobre :/