Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku pračku...?

Dienda

Tak cena aj mňa zaujíma, my potrebujeme kúpiť aj práčku aj sušičku a ceny sú tak rôzne, že neviem sa v tom zorientovať, som z toho po pravde už aj na nervy. Moja práčka zle žmýka, akože teraz sa to dá lebo zavesím von a to oveje, tak to zase toľko nevadí, ale neviem si predstaviť žeby som vo vnútri také nevyžmýkané prádlo mala sušiť.

meggi36

Tak potom treba pozerať ponuky akciové a vtedy nakupovať a tak, ale teraz sa dá pomaly aj v každom elektre aj na splátky spotrebiče brať, čiže aj to je cesta, predsa len platíš mesačne, necítiš to nejako moc, že tie peniažky ubúdajú a máš spotrebič ktorý ti uľahčí dni ;)

leosik

Tak ale zase nie každý si môže dovoliť hneď všetko v hotovosti kupovať a je rád za každé ušetrené euro. Takže aj tých 50, čo hovoríš, že je v podstate nič, tak je pre iného dosť.

zancicka

tak uz len na tomto by som setrila, keby kupim nejake drahe spotrebice. vsak co som pozerala, tak to stoji okolo 50 eur plus minus. to je uz nic.

tutri

*renilla*
Len sú ľudia ktorí si myslia, že ušetria keď si ho nekúpia...Pre niekoho sú to vyhodené peniaze...Že zbytočnosť...Ale vôbec nie je, je to dobrá, praktická vec...A najmä ide o bezpečnosť!...

Martinka229

katika ono neviem ani preco sa to pri tych starych deje, ale ono to vacsinou je problem pri zmykani.
Kurajka nie je s tym problem, ked su to nove spotrebice, tak s tym nie je ziadny problem. Nehybu sa nejako tak sa nemusis bat. Ale dobre je ked je medzi spotrebicmi taky ten medzikus.

kurajka88

Martinka229 nemysla som to tak, ze rovno behaju po miestnosti, ale tak su to take vibracie alebo ako to nazvat. Tak preto mi to napadlo. A nie je to teda problem, ked su na sebe a zapnute obe?

teajka

tak ale zase nie vsetci ich maju na sebe vies ako. mne sa lubi, ze ked je pracka spredu plnena, tak potom sa da ten vrch aj na nieco vyuzit, ze to mas vlastne ako keby nejaky priestor na nieco.