Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
mozes pustit naprazdno pracku, alebo s nejakym tym cistiacim prostriedkom na pracky, co sa da kupit. ale tak to asi nie je vyslovene nejak potrebne. pochybujem, ze by sa ta pracka zaniesla.
Aj potom nejak čistíš práčku, keď tam perieš takéto pracovné veci? Či nemá to nejak vplyv potom na ďalšie prania?
Ja to mám tiež od maminy, že obličky a uteráky prať na vysokej teplote. Ale sem tam dávam každé prádlo aj na vyššiu teplotu oprať. Hlavne teda, keď mužovi pracovné veci periem, tak montérky niekedy aj na 90.
*katikaluz14*
Dávaš obliečky na vysokú teplotu?...Lebo ja som to dlho tak nerobila až raz mamka ma za to pokarhala, že veď je to lepšie aj skrz rôzne vírusy a baktérie a kadečo, tak teraz na nejakú 60tku zvyknem dávať...
Kiarrita ale ved ty si mozes vybrat aj taku co ma menej programov, ale to by ti bolo potom lepsie ist asi osobne do nejakeho elektra pozriet, aby si si priamo aj vedela kuk, ze ake su tie programy, ze co by ti na zaklade toho ako peries, ze co by ti najviac vyhovovalo.
rosebud tak to je dost veru, som necakala, ze az tolkoto.
Teajka-podľa mňa raz využiješ každý.Myslela som si aj ja,že nie,ale teda dnes už rôzne druhy prádla máme doma a teda síce niektoré mi trvá dlhšie,kým nazbieram,ale už mám poskúšaný každý jeden program.Už viem čo mi najlepšie sedí aj napríklad na uteráky,obliečky a tak.
teajka kazdy sme iny, ja napriklad na pracke tiez pouzivam najcastejsie farebne a cierne, take programy, lebo ostatneho nejako vela neperiem, akurat este ked periem detom tak to je ine, to na to mam zvlast program, lebo uz su take tie rozne s pridavnou parou a tak podobne aby sa odstranili vsetky bakterie
to je celkom dost akoze. to sa da aj realne vyuzivat vobec? nestacilo by aj menej toho? lebo podla mna kazdy si najde taky ten svoj, co bude najviac pouzivat. ja to tak mam pri umyvacke, ze ma asi zo desat programov, ale co pouzivam, tak to maximalne tri.
Kiarrita dnes už je tých programov veľa. Moja sušička má 14 programov, ale teda priznám sa, že ešte som ich ani nestihla všetky využiť, to máš ale tak pri mnohých veciach. To aj s práčkou proste je podobné, ale nie je na škodu keď má toho viacej. Moja sestra tá napríklad najskôr všetko poskúša, že čo spotrebič dokáže.