Aku pračku...?

norvana

ale ved ked ides na predajnu niekam, tak sa na to popytaj, ze ako to maju, ze dopravu keby si chcela, ved na tom nie je vobec nic divne, je to normalna vec :)

kiarrita

vsak to sa vies podla mna na predajni dohodnut na doprave, nie? sa mi vidi, ze niektori to maju uz aj v cene zahrnute pri takych vacsich spotrebicoch, ze nemusis ani doplacat.

sofkasofka

Keď ste kupovali práčku ste ju bez problémov naložili do auta? Lebo máme menšie auto a chceme novú kúpiť len neviem jak si s tým poradiť :/

Klara154

Kazda myslim, ze robime tak ako si myslime, ze je najlepsie, co sa tyka cistenia. Zo zaciatku ked sme sa prestahovali, ze sme zacali samy byvat a zacala som prat, tak som mala obavu aby som pracku nepretazovala, aby som proste vedela, ze kolko je take optimalne, ale tak casom si clovek zvykne a uz sa vyznam aj vo vybere :)

dariniatko

vies co, ja kupujem take flasky na cistenie pracky. to sa vyleje do pracky, uz podla navodu, ze kolko mnozstva a kam, ci do suflika alebo do bubna a zapne sa na nejaku vyssiu teplotu. s tymto som spokojna.

leosik

Aj používate nejaké čistiace prostriedky na to čistenie, či to nechávate len na tie čistiace programy? Ja zvyknem len tak naprázdno púšťať práčku na vysokú teplotu, ale že by som niečo na to čistenie kupovala, tak to ee.

meggi36

Renilla ja to robievam aby som mala istotu, že je práčka čistá. Lebo si vezmi, že koľkokrát ozaj také špinavé veci tam dávam, aj keď zo záhrady že sme špinavý alebo aj muž zo stavby, tak proste stále niečo a chápem, že to dáva práčke zabrať a treba sa o ňu starať, tak isto aj o umývačku.

teajka

ano, mavaju aj tak. kamoska ma tiez hentaku pracku s tou funkcou, ze pracka sama upozorni kedy potrebuje vycistit. jej to tusim vyskakuje ako cistenie bubna alebo take nieco.

misicka333

allie tak niektore pracky dnes si uz pytaju to cistenie akoby same, neviem ci je to potom na zaklade prani, ze po niekolkych praniach si to pracka pyta alebo na zaklade coho, ale je to dobra vec, ze je to akoby taka pripominka :)