Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
ty máš od akej značky práčku s takým programom? lebo to nemajú všetky značky, čo aspoň viem :)
cicilka to je dobrý nápad, ja zas som aj na deti myslela, čítala som veľa o parnom praní, že je dobré keď má práčka taký program, tak som takú hľadala, lebo to zabezepčuje aby sa z prádla odstránili aj rôzne vírusy a baktérie ;)
martinka toto sa aj mne stava, ale teda lepsie to hned zavesit akoby to malo byt dlhsie v pracke, nemam to rada, lebo proste ked teraz je vonku teplo, tak to hned moze ofuknut, uschnut a mozes dat dalsie prat, v lete prat je pre mna uplna pohodka, nemam to rada na jar a na jesen :D
Jakiska to ti poviem, ze vacsinou dam prat a ked sa uz konecne vychystam, ze idem von tak kuknem, ze este pracka ma 10 minut, reku to uz pockam a zase si odchod z domu len predlzujem :D
ale to je predsa pochopitelne...ked sa nevyznas, ze neperies nejako sportove veci alebo nieco, ze na to potrebujes zvlast programy...tak naco...to uplne chapem...ja ked som kupovala tak som osobne bola pozerat...pretoze som chcela vidiet ak ako sa pracka ovlada...ci to zvladnem... :D
len nie kazdemu to musi sediet, myslim tie programy a tak, ja mam Philco pracku a teda pozerala som tak aby mala zaklad, co najcastejsie vyuzivam, lebo teda mne niektore problemy by boli k nicomu a teda drahsiu pracku skrz vela programov nebudem kupovat, ked to proste nevyuzijem a na tuto co mam nedam dopustit!
ROMKITA
To je fakt, dnes su tie pracky kadejake, uz aj to wifi pripojenie aj neviem co vsetko, sama som z toho fest prekvapena, co sa dnes uz vsetko da, ale tak je to parada, ze technologie napreduju. Len ja tiez mam problem si teraz vybrat. Lebo je toho velmi vela :D
Len ci sa tomu da aj verit, ci to nie je ako posledna minuta na pracom programe, ktora trva celu vecnost :D
to potom nejak upozorni, kedy je to ok a kedy este mozes pridat viacej pradla?
klara toto trvalo aj mne, najskor som davala malo pradla, potom vela, ale nastastie niektore pracky uz maju aj take, ze si akoby odvazia, ze ci je to OK ta vaha, ci to nie je moc, dnes su uz ozaj velmi premakane ;)