Aku pračku...?

romkita

to jasne, ze ano, ved ked si vezmem, ze moja Philco, co mam tak ma tolko programov, ze to kedysi sa mi ani len nesnivalo, ze bude mat tolko, proste nieco neskutocne, ale tak je to dobra vec, nie je to na skodu, hlavne som rada, ze dnes nemam nejake starosti s pranim a so susenim, ze nemusim si to rucne robit

meggi36

Myslím, že s tým by nemal byť problém, aj keď záleží od toho z akého materiálu je to prádlo. Pretože niektoré nie je dobré dávať, ale to je najlepšie pozerať na tých visačkách na oblečení a tým sa riadiť.

kollki

Renilla tak dnes su uz rozne take tie obaly na to aby si to mohla prat bez problemov, bez starosti.
Ale tak uz aj tie bubny na prackach, aj susickach su uz tade, aby proste boli setrne k tomu pradlu. Aby sa ti nevytiahlo ocko na svetri a tak obdobne.

renilla

ja som si takto aj podprsenky prepierala v rukach, lebo som sa bala, ci sa nemozu v pracke poskodit. vsak ono to nie je lacna zalezitost, ked chces poriadku, tak to aj stoji a zase po jednom prani aby bolo po nej, to som riskovat nechcela. ale teraz uz bez problemov aj do pracky hodim, ked mame taku lepsiu, ze sa tam da zvolit hocijaky program.

sasimka

dnes je velmi vela roznych tych programov, takze ja uz asi ani nemam nic take, co by som do pracky nedala, uz aj silonky bez problemov davam, kedysi som to len v rukach, dnes proste to neni ziadny problem a rovnako aj rozne svetre, bundy, staci spravny program a vsetko v pohodke sa operie

kurajka88

Podla mna urcite hej, to si myslim, ze uz asi kazda pracka ma teraz viacero programov na vyber a kadejake tie moznosti. Vsak ked si vies naplanovat zaciatok prania alebo pracku aj cez mobil ovladat, tak tie programy mi pridu ako samozrejmost.

zahorko

čiže aj nejaké také šetrnejšie programy tam máš? lebo tak toto, čo si vymenovala, to sa asi nemôže len tak hocijako prať.

7klaudiinka7

Tiež to mám, tiež som to hlavne kvôli deťom a teda Philco máme práčku a super programy, také praktické, čo využívam skoro stále, pretože periem neustále buď detské veci alebo športové alebo drahému košele, že ozaj kadečo sa nám zíde.