Aku pračku...?

jakiska

To si vsetko naraz kupovala? Reku ci to nebolo nejak moc drahe, jedno s druhym a tak, ci na splatky si brala? Mne robili minule problemy s tym, ze mi nechceli dat mixer na splatky a to nebola ani neviem aka suma, vsak som to potom aj platila normalne naraz, len som chcela, ze si to budem tak pomalicky splacat a nic z toho.

misicka333

dariniatko tak ja mam zvlast, tak neviem ci je nejaky rozdiel v tom, co sa tyka znaciek a tak, ja akoze som s tym co mam v pohode, nemenila by som ani znacku ani typ ktory mam :)
na sebe, ale medzikus som kupovala original Philco jak mame aj spotrebice, nech to spolu ladi, nech mi to tam sadne ako ma.

liah33ra

kamoska si tiez takto len na seba postavila, ze vsak to staci, ale potom po par praniach a suseniach tiez radsej dokupovala ten medzikus radsej.

urbanovicova

Kiarrita

Nie, to sa nemusíš báť, nemá sa tam čo poškodiť. Ale teraz si vieš kúpiť aj ten medzikus originál, aby sa ti nestalo, že by padla sušička alebo čosi. Aj keď je veľa ľudí čo to na seba dávajú bez toho. Len ja by som to tak teda nedávala :)

kiarrita

misicka333 mate ich postavene vedla seba, ci na sebe? stale si myslim, ze ked su na sebe, tak ze sa to moze nejak poskodit alebo co. no prosto by som sa bala asi takto ich pouzivat, ze to bude nejake labilne.

dariniatko

uz som sa chcela pytat, ze naco ti to bude, ked pises, ze mas uz taketo spotrebice. ty si s nimi spokojna? az hej, by som asi prve pozerala od tej znacky, co mas doma.

misicka333

mate niekto dva v jednom? zeby ste mi poradili? my mame zvlast, tak v dva v jednom sa orientovat celkom neviem, ze co a jak, preto by som prijala keby mi niekto poradil, sestra potrebuje taku kupit :)

Martinka229

romkita to je prekvapenim pre mnohych, aspon co registrujem proste v mojom okoli.
Ale napriklad co sme pri novej pracke museli zmenit, ked sme ju kupovali, ze sme museli na viac kg ako sme mali. Lebo to ked pribudnu deti, tak aj viac pradla.

meggi36

Teajka to áno, kukala som práve na tie programy, keď sme kupovali a ti poviem, že je fakt že kadejaké programy dnes, to by sa jeden aj čudoval. Moja mamka bola fest prekvapená, keď sme spolu boli pre ňu novú práčku vyberať.