Aku pračku...?

julisa12

ako pri com...to je tazko ked kazdemu nam nieco ine vyhovuje...ja viem podla seba ze niekedy nemam problem aj cez eshopy objednat...ale proste pracku a susicku som si musela ist vybrat osobne...aby som si kukla, videla velkost, dizajn, ovladanie...na tom mi zalezalo...a hned som si od Philco vybrala a bolo...

cicilka

renilla len ked je niekto ako ja, tak chce vidiet tu pracku aj nazivo, aspon ja to tak rada, aby som videla aj ovladanie, ze ci by mi to sedelo, ci sa mi bude aj pacit, ale tak dnes je tolko moznosti je to na jednej strane aj dobre ;)

renilla

to ozaj sa oplati asi lepsie kupovat z eshopov. tam nemas taketo starosti a niekedy sa ti da aj navolit, ze kedy ti to maju priviezt.

katikaluz14

Kurajka88-to si treba dopredu zistiť.Aspoň my to tak už robíme,keď vieme čo potrebujeme.Lebo čo z toho keď by niekde bola dobrá cena a nemáme to jak domov odviesť.A zase zháňať,kde od koho požičať auto,čo proste je na dlhé lakte.

kurajka88

To ti rovno poviem, ze nie vsetky predajne poskytuju dopravu. Natrafili sme na taku. Potom sme isli kupit co sme potrebovali radsej inam.

rosebud

Kiarrita len neviem či je to možné všade, keď objednáš cez net, tak hej to je bez starostí, ale ako to je normálne keď na predajni kupuješ to neviem, teda viem v Planeu, že tam sa to dá dohodnúť, ale pri iných tožvie.

2miriamma

to teda, do menších mestských áut vopchať práčku a sušičku to je naivná predstava, to proste viem, tiež sme mali také plány a teda ti poviem, že to bola veľmi optimistická vyhliadka :D

kiarrita

urbanovicova noooo to je super teda, to sa bude dat priamo s tym aj zakupit, co? potom ale najlepsie si asi zajednat aj dopravu na, pracku a susicku asi len tak nenalozis do kazdeho auta.