Aku pračku...?

katikaluz14

Meggi36-čierne aj u nás,poviem ti,že to už aj sa suseda smiala,že nič iné nevidí len čierne u nás visieť,keď vešiam vonku.

meggi36

No tá čo mám ja Philco, tá má takú možnosť môj program, že si viem uložiť taký, čo najviac používam. Tam si môžeš navoliť čo potrebuješ, čo najčastejšie perieš, ja mám tak na čierne nastavené, lebo to u nás každý druhý deň musím prať.

martinka090

Ta cena sa vacsinou odvija od toho, co kupujes v akej je to sume, je to normalna vec, ale oplati sa si to priplatit. Mame to na vsetkych takych vacsich spotrebicoch doma.

zancicka

no ved jasne tieto predlzene zaruky nie su moc lacne, ked si ich mas len tak dokupovat. jaaj tu chladnicku, aj si teda nejaku kupila. a aku velku, mensiu, dvojdverovu, ci nejaku dizajnovu?

zaskia

ano na vsetko to je a podla mna sa to oplati, lebo teda normalne si za to musis platit a ked teraz to mas zadarmo, tak preco to nevyuzit :)
my sme boli vcera a sa jej aj podarilo vybrat, sice dost casu sme na predajni stravili, ale malo to zmysel.

zaskia

kazdy ako mu to vyhovuje, to je normalne, ale tak my vacsie spotrebice tie chodime osobne, to si aj na splatky hned dohodneme nakup alebo nieco take este vyhodnejsie, co sa da, sestra teraz akurat cez vikend spominala, ze jej chladnicka odchadza a ze videla v Planeu, ze maju, ze predlzena zaruka o rok zadarmo, tak pojdem s nou dnes pozriet :)

jakiska

mam od nich aj pracku aj susicku, takze nemas sa coho bat. za tu cenu si myslim, ze velmi dobry vyber co sa kvality tyka. zatial som nemala ziadny problem