Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
taketo spotrebice sa proste rokmi opotrebuju a jednoducho prestanu fungovat tak ako maju. nie su vecne, ale zas vies, ja sa napriklad tesim, ked si takto nieco nove kupime. predsa len su tie spotrebice od roka na rok lepsie
je asi najlepsie ist osobne pozriet, tiez si chcem vybrat novu, ale pracku co mam tak ta cestuje s nami zakazdym co sa stahujeme, akoze uz velmi vela si prezila, ale uz je aj hlucna, aj nevyzmyka dobre a len starosti s tym mam :/
pisala som ze bud slimkovu alebo z vrchu plnenu, takze asi tak. dnes idu jednu pozerat tak dufam uz si kupi a bude s touto dilemou pokoj
Tiež mám radšej keď je plnená z prednej strany, je to za mňa praktickejšie, teraz čo mám Philco, tak to je radosť prať v tej práčke. Keď si vezmem starú, čo sme mali ako cestovala, hrkotala, to bolo niečo strašné, to som musela pustiť keď malá bola hore, to ani nápad, že dať prať, keď som ju na obed uspala :D
Takže si si ani nevybrala zvrchu plnenú ale zpredu?
ale ved si pisala, ze mozno aj zvrchu plnenu najskor, co si to rozmyslela??
ona by moc tu z vrchu plnenu teda nechcela len pri klasickej, co sa plni z predu by musela dodrzat hlbu max tych 42 cm
ked aj tie slimkove uz maju rozne tie miery, svagrina tak pred rokom vyberala pracku a sa cudovala, ze co znacka, to ine parametre, takze ovela viac musela na centimetre prihliadat ako na programy, ktore realne pracka mala, no ale co uz clovek si niekedy moc nevyberie. mna by ale zaujimalo, ak ste niekto teraz kupovali pracku, tak aka je v dnesnej dobe bezna hlucnost?
vieš aj koľko centimetrov potrebuje?
že čo by jej tak sadlo?