Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
ale to praveze mozes vyuzit vo svoj prospech, ked je toho viac, ze si mozes vybrat, porovnat ako parametre, tak aj ceny a vies aspon vybrat take aby ti to proste vyhovovalo, skus sa na to takto pozriet :)
ešte to tak nemám, ale tiež by som chcela, budeme sa onedlho sťahovať do nového domu, tak už hľadám spotrebiče aké budeme mať, len je toho veľmi veľa, tých značiek ajajáj :/
vidis to sa k tebe rada pripnem. mame v plane si kupit novu pracku a tak by som konecne chcela aj susicku. nam sa vsak vedla seba nezmestia a rozmyslame nad takym tym medzikusom, ktory sa medzi ne dava, aby sa dali zmontovat na seba. pozerala som, ze existuju aje take s vysuvnou polickou, co sa mi paci, mohla by som si na nej skladat pradlo... mate to niekto tak?
ked mate aj pracku aj susicku tak ich mate na sebe alebo vedla seba?...je vobec bezpecne davat si dva spotrebice na seba?...nemoze to padnut?..
kazdemu vyhovuje nieco ine, mne toto veru tiez by nesedelo, sice mame vstavanu skrinu v spalni, ale teda neviem si predstavit akoby som to tam neustale vesala, ale tesim sa hlavne z toho, ze nemusim uz zehlit, ze ked poperiem, hodim do susicky, tak to pradlo je nadychane a nie pokrkvane :)
heh ale ved fajn, kazdy mame skrinu stavanu inak a mne toto riesenie moja povolila :D
Len na to zase musíš mať veľa miesta, to my si tak dovoliť nemôžeme, keďže drahý má veľa tričiek, tak na mňa by ani miesto nezostalo.
takto sme to tiez kedysi mali, ze sme si veci ukladali do kominkov, no nikam to neviedelo, ako vravite nevedeli si veci proste vybrat bez toho, aby dalsich 5 nedokrcili, tak som to prestavala a aj tricka aj nohavice sa u nas davaju len na vesiaky. pride mi to dost praktickejsie
klara, skladala som do policiek na seba, zakazdym ked vyberal zo stredu, tak boli rozhadzane vsetky, potom som pozerala ako sa skladaju do komody, zacala som tak a je to to iste, nevie vybrat ani tak ani tak, takze keby som este mala tricka zehlit a on ich rozhadze, tak by som bola velice neprijemna :D
U nas to nie je inak, ti poviem, ze tiez mame veci ktore preferujeme a vacsinou je to bud siva alebo cierna.
Problem ale je zase s farbou ked tricka skladam. To muz potom nevie ktore cierne je ktore :D