Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
kupovali ste niektora v poslednej dobe slim pracku alebo z vrchu plnenu? bohuzial u mojej mamky nie je nejak priestoru na rozdavanie a budeme sa musiet poobhliadnut po takejto pracke
Viem akú myslíš, tiež sme takú máme doma.
Nepoviem, že to nie je dobrá vec ale treba potom dbať na čistenie filtrov. Napríklad čo sa týka odchlpenia, tam je potom lepšia si myslím, že sušička, tá toho poberie teda omnoho viac
v dm- ke som si kupovala aj take gulicky, ale aj take ako keby vajicka a tie posobia ako odchlpovace v celku fajne a hlavne sa daju pouzivat opakovane
hej hej viem ze su aj take, ale videla som uz aj pracky, na ktorych boli nalepsky so psami a mackami, tak ma len tak napadlo, ci nemaju uz priamo pracky taku funkciu
teajka, ale veď na to sú do prania rôzne tie loptičky alebo také srandy, nie?
nie len parne pracky maju taketo funkcie. pre mna bolo napriklad dolezite, aby vedela pracka aj odchpit pradlo, kedze mame psa a tak je vsade vela chlpov
tak to je jasne, tato funkcia sa podla mna zide za kazdych okolnosti, kedze je vonku tych roznych bakterii neurekom a tak isto aj ludia maju coraz viacej roznych alergii? a to je klasicka pracka alebo taka ta parna?
Chcela som, lebo teda drahý je alergik a máme deti a proste mi to prišlo ako dobrý nápad aby niečo také práčka mala. Je fakt, že kedysi sme to nemali, ale prečo to nevyužiť, keď sú dnes už takéto možnosti??
Martinka tak áno, dnes veľa vecí sa perie na nízkej teplote, ale ja napríklad periem aj športové veci často, čiže preto som tiež aj ja kukala, že čo práčka má a bola som osobne pozrieť aké ovládanie má, aby som vedela, čo ma bude čakať, keď si kúpim.