Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aku pračku...?

Martinka229

skus si pozriet napriklad Philco PHTB 7000, to je dobry mixer. 1200W motor ma, co je totalna parada. A tiez je dobre pozerat na to, ze kolko otacok za minutu, to tiez ti dost napovie o tom, ci sa oplati do mixera ist, ci ho vyuzijes.

teajka

presne to by zaujimalo aj mna kedze by som si chcela nejaky kupit, le neviem teda, minimalne kolko wattov by tak mal mat

martinka090

Mozes, ved sklo nema problem, aspon to bude dobre umyte, tam nie je ziadny problem. Ale teda mas to aspon pevnejsie, ked je sklenena, sice bude aj tazsia, ale tiez som skor za takyto typ.

meggi36

Katika, ja môj čo mám, tak má 1,75 litra. Čo je úplne super objem a nestál ma ani stovku. Ale teda neviem ako ty, ale osobne som chcela aby tá nádoba bola sklenená, mám to radšej, nemusím moc plastové veci.

katikaluz14

Zaskia-vidíš,to je dobrý nápad.To aj výživa potom sa fajn môže v tom robiť.Aký objem má tvoj mixér?A za jakú sumu si kupovala?

zaskia

to aky je vykonny a podla mna je zasadny aj ten rozmer, teda objem, ze na kolko tekutiny je vhodny, aby si aj vacsie mnozstvo mohla v pohodke urobit, ja napriklad ked jahodovu dren robim, tak toho sa robi u nas vela :)

miladkaM

vyskusaj pozriet znacku Philco, ich mixery, co maju v ponuke, maju viacero a poviem ti, ze kvalitne, vykonne, kupovala som tejto znacky mamine presne na taketo veci na co ho chces ty a je dobry, aj vyzivu napriklad v lete ked robi ;)