Aku pračku...?

urbanovicova

Jakiska

Áno, kadečo robíme, aj pretlak, aj kečup, ale teda je to náročné, keď nemáš dobrý mixér, zato hľadám aký by som kúpila, čo by bolo také najlepšie. Preto by som bola rada, keby ste mi tu poradili.

jakiska

ejha robievas kecup alebo teda nieco z domacej zahradky? to je super, u nas sa nesadi moc vela, tak sa to skonzumuje za cestva, no tiez ma to kolko krat matalo si takto nieco spravit

urbanovicova

Mikuska

Ideš aj niečo kupovať, keď je takáto ponuka teraz? Mňa to celkom zaujalo a chcem kúpiť domov mixér do kuchyne, aby som sa v lete nemusela s rajčinami na kečup trápiť a toto je asi vhodný čas na to.

mikuska

uz som si to stihla pozriet, ale dakujem za odpoved. no tak to je jasne, cim viac nakupis, tak tym aj tych 10% bude mat tak povediac vyssiu hodnotu

rosebud

Mikuska tiež som to zachytila na FB, ale teda nepozerala som podrobnosti, ale kukni na eshope, na ich webe, tam dozaista nájdeš presné inštrukcie, že čo a ako, kedy to platí.
Ono to je celkom dosť 10% keď niekto kupuje napríklad všetky spotrebiče do domácnosti, že komplet.

2miriamma

áno, pozerala som, že v Planeu dokonca teraz ti vrátia 10% späť z nákupu, takže oplatí sa pozerať a vyčíhať takéto ponuky, pretože to poteší, keď nejaké tie peniažky sa ti vrátia.

mikuska

a tak teraz sa daju kupit spotrebice za dobre ceny, mnohe elektra maju aj svele akcie, takze treba trocha vycihat a da sa podla mna kupit fajn

romkita

ked chces kupovat oba spotrebice naraz, tak by som isla do jednej znacky, aj ti to bude sediet dizajnovo, aj s medzikusom a celkovo sa budu podla mna lepsie tie spotrebice aj doplnat ;)

sanskia

super tak to sa na to stahovanie uz velmi tesis co? ja uz sondujem dlhsie, lebo po pravde ako hej pozeram sa aj po parametroch a uspore, no nechcem zas za spotrebice vyhodit prilis vela penazi