Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
ejha robievas kecup alebo teda nieco z domacej zahradky? to je super, u nas sa nesadi moc vela, tak sa to skonzumuje za cestva, no tiez ma to kolko krat matalo si takto nieco spravit
uz som si to stihla pozriet, ale dakujem za odpoved. no tak to je jasne, cim viac nakupis, tak tym aj tych 10% bude mat tak povediac vyssiu hodnotu
Mikuska tiež som to zachytila na FB, ale teda nepozerala som podrobnosti, ale kukni na eshope, na ich webe, tam dozaista nájdeš presné inštrukcie, že čo a ako, kedy to platí.
Ono to je celkom dosť 10% keď niekto kupuje napríklad všetky spotrebiče do domácnosti, že komplet.
hej? tak to je super a nevies nahodou, ci to maju nejak ohranicene cenou alebo to plati na kazdy jeden nakup?
áno, pozerala som, že v Planeu dokonca teraz ti vrátia 10% späť z nákupu, takže oplatí sa pozerať a vyčíhať takéto ponuky, pretože to poteší, keď nejaké tie peniažky sa ti vrátia.
a tak teraz sa daju kupit spotrebice za dobre ceny, mnohe elektra maju aj svele akcie, takze treba trocha vycihat a da sa podla mna kupit fajn
ked chces kupovat oba spotrebice naraz, tak by som isla do jednej znacky, aj ti to bude sediet dizajnovo, aj s medzikusom a celkovo sa budu podla mna lepsie tie spotrebice aj doplnat ;)
super tak to sa na to stahovanie uz velmi tesis co? ja uz sondujem dlhsie, lebo po pravde ako hej pozeram sa aj po parametroch a uspore, no nechcem zas za spotrebice vyhodit prilis vela penazi