Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
miladka ja nie, rada si pozriem osobne, čo kupujem, ale švagriná aj sestra tie nakupujú cez internet čokoľvek, veľké malé, proste keď kupuješ z overených obchodov tak sa neni čoho obávať.
dievcata vybrala som si od Philco jednu pracku, len teda nemala som zatial od tejto znacky takyto velky spotrebic, je to v pohode znacka?
kupovali ste niektora aj takyto velky spotrebic cez internet, ze by vam to priamo poslali domov?
tak to, ze je nieco drahe neznamena automaticky, ze je to aj najlepsie, neraz som sa tak uz popalila a teda uz by som podla ceny, podla toho nekupovala, riadim sa dnes inymi vecami, co su pre mna dolezite.
michalienka niektore pracky je pocut aj cez dvere a to je jedno, ci kupelna alebo technicka miestnost, tak je dobre, ked nie je pracka nejako hlucna.
aj to je pravda, no ale vacsina ludi ju ma aj tak v kupelni a napriklad kamoska ju ma v kuchyni, takze ta hlucnost nie je na skodu, ak je co najnizsia. no da sa vybrat dobre aj v nizsich cenovych relaciach. aj tie slabsie znacky, maju podla mna kvalitne spotrebice. uz nie je vsetko tak povediac o velkej znacke
Hlucnost je podla mna fajn si odsledovat, ale to je take smerodajne, ak mas napriklad pracku v kupelni, ak ju mas napriklad niekde v technickej miestnosti, tak tam az tak podla mna nezavazi. Este je fajn napriklad sledovat aku ma triedu pri odstredovani - to je fajn pre niekoho, kto napriklad nema susicku a v neposlednom rade aj spotreba co sa energii tyka - voda a elektrika
Priblizne 80db, to bola taka moja norma.
Ale kazdy to ma inak, niekomu sa to moze zdat dost, pre niekoho je to v pohodicke, takze to si musis sama zvazit. Pozri si teraz tvoju, ze kolko cca ma a od toho sa budes vediet odrazit.
aka je dnes taka priemerna hlucnost?
co je take normalne, ze kolko db?
my ked sme kupili tak prve co som tak videla, ze je lepsie oproti starej, tak zvuk, to tie pracky moderne vobec nie su take hlucne ako tie kedysi :) a to pradlo z nej jedna radost :)
dienda aj si akoze este nieco ine spozorovala, ze co je lepsie na tejto novej pracke oproti tej starej?
*Zuzisima*
Áno, aj kvalita a aj spotreba sa zlepšuje, upravuje podľa toho aké sú dnes aj normy, nároky a takto. A hlavne čo som rada, že sú dnes spotrebiče oveľa cenovo dostupnejšie.