Rozmýšľam nad kupou automatickej pračky.Stará nám už doslužila.Co by ste poradili aku značku?Zatiaľ sme mali ARDO,z vrchu plnenu.Uvažujem zase nad kupou tej istej značky,alebo CANDY,FAGOR.
Aku pračku...?
tak ale tie bylinky neodstavujes ci? ako ja som si taketo stavy napriklad len mixovala, no do odtavovaca som bylinky este nedavala
Čo ťa na tom zarazilo? Si vezmi napríklad taká mäta do jahodovej šťavy, veď to je úplne úžasná kombinácia. Ale ono napríklad aj špenát je super s jablkami a stonkovým zelerom :)
@leosik potom mala ale asi slaby, no malo wattovy mixer. len ako na zarazili tie bylinky, ako preco by ich mal niekto odstavovat?
no treba pozerat parametre, to je vec, ktorou sa treba riadit pri vybere, nie vzhladom alebo len znackou ;)
Tie bylinky vedia byť trošku problém pre niektoré tie odšťavovače. Švagriná si raz kúpila takto jeden, keď sa išla velice po neviem koľký raz dávať na zdravý životný štýl. No ale to bola fakt nejaká biedna značka, to ledva jahody, pomaranče zvládlo odšťaviť.
zalezi co je drahsi, myslim, ze o tomto mame tak rozne predstavu :) Jakiska to je na tebe, co si das. My pouzivame na vsetko, co doma mame to dame odstavit, nejako neriesime, na co mame chut, to do neho ide a odstavil zatial vsetko uplne bravurne.
Marceliita napriklad aj bylinky sa daju :)
jakiska na čo iné by si si predstavovala?
čo iné okrem zeleniny a ovocia by si chcela odšťavovať? :D
@Martinka229 v nom sa da co vsetko pripravovat? to pouzivas akoze na ovocie, zeleninu a takto? ci aj na nieco ine?
ono zase nie je na skodu do takychto spotrebicov nieco zainvestovat. sa ti to vrati v tom, ze to dlhsie vydrzi a nemusis tak casto kupovat nove a nove. to uz musis vediet, na co vsetko ho chces pouzivat.
ale to s takym vykonom bude aj drahsi, nie?