ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik
KONIEC PPP
zlaty clovek,:)-u mna to tiez nik neviem,co stvaram,ani ne budu vediet...
jj dnes som akurat tak zvladla stopnut to na ppp- akukolvek formu pretoze keby som to nestopla bol by to prejav nutkaveho prejedania potom by prisli bulimicke zachvaty a zajtra ana , a takto som sice nafuknuta ale tak to nejako musim prezit v zaujme svojho zdravia , fuu tak vela sme si pisali , pozname sa len cez net ale uz vela rokov a hovorime si vsetko on jediny vie o mne tieteo veci ani moja rodina nie a to je dobre lebo mozem byt k nemu otvorena tak hned ako som ho nasla tak som mu napisala ze som sa kus prejedla a ze nechcem pokracovat atd a minule sme si uz pisali v pondelok ked som sa psychicky zrutila a vtedy som myslim zalozila aj tuto temu ze ma bude kontrolovta ze savelmi hneva na mna a podobne veci vynadal mi do hocicoho ale postavil ma na nohy , a ze zakazuje mi prehanadla robit take veci , no prinutil ma vstupit si do svedomia aj na to som myslela dnes ked som zacala plienit chladnicku a este ze som ho tu nasla ,
ppplienka,musime sa nejak motivovat,a vecr sem napisat,ze hura,dnes sme to zvladli-ake argumenty ti kamarat povedal,mozno pomozu...
kvoli jednym susienkam ??to nemyslis vazne , eee , tak mna stopol kamarat lebo z vas tu nik nebol , a vyhovoril mi hned prehanadlo uz som ho mala v ruke normlane a kamarat len do mna hucal lebo sme si pisali cez net , a normlane ma odhovoril pouzil take argumenty ze fuu tak som si ho nedala a je to fajn i ked sice pribereim potom co som zozrala lebo ja sa prehanam a grciam iba ak fakt sa prejem neze z jedneho balika susienok vsak to je blbost to si dam i tak za obedom ak mam chute , a prsty uz nechcem sice je to lepsia varianta ako prehanadlo lebo tak dostanes jedlo z tela hned este skor nez sa ulozi a prehanadlo vacsinou ucinkuje az po par hodinach kedy je uz jedlo stravene a mozno aj daco ulozene , skoda ze som objavila to tajomstvo bulimie ehm , a celkovosa teraz citim jak balon aj ma nafukuje ani som sa uz potom nevedela sustredit na ucenie a ani som nemohla ist za kamaratmi ta kde s takym brusiskom a oni sa iste teraz dakde bavia ja tu sedim a vylievam si srdce ach , kazdy den si poviem , dievca ty mas ale hrozny zivot , ale tak co uz , tu uz sa neda nic len dufat
vydrz,si silna-dokazala si prestat-to je super,takze sa mozes pochvalit a ziadne vycitky-ja som pekne zacala,po dlhej dobe zdravy obed vareny (zeleninove rizoto),potom som si isla zabehat,obliekla kostym,v kt. mam ist na skusku-a vyzerala v nom ako hurka,skoro sa na mne svy rozleteli,tak som si dala cele balenie susienok a dva krat prsty skoncili v hrdle-krasny den...
fuuu strasne chute ma chytili baby, pomooooc , som pojedla teraz dost ale som sa rychlo stopla , nechcem sa najest tak ze pojdu prsty abo prehanadlo , stopnite ma pls
dakujem aj ty by si mala niekde vypadnut kus sa odregaovat nemysliet na nic, pomaha to fakt
dakujem,viem,ze mas prvadu,este si to natrepat do tej mojej hlavy a presvedcit samu seba o tom-nech mas pekny vecer,mozno bude s kamaratmi von fajn....
akoze cez leto budes nad knihami ??hmm?,vsak to netreba brat tragicky skus si rozdelit cas , tak aby si rano v pohode vstala dala si normlane ranajyka by si mala dostatok energie a uc sa , ked pocitis slabost skus si zacvicit aj ked len na polhodku ja naozaj rozmylsma nad tou jogou a endorfiny budu pracovat potom sa kus poucis das si fajny obed a pojde ti to neboj nic uvidis aky budes mat zo seba dobry pocit podla mna aj s ucenim ti to pojde lahsie a nebudes to brat tak tragicky pkmalicky zabudnes na tu neuslau kontrolu a bude teplo tak si pojdes semtam zaplavat neries postavu , fakt vazne by sme si mali vstupit do svedomia a kaslat a to ze to nieje typ top preco nerozmylsma enad tym ake je to zanedbatelne, myslim rieist postavu vsak nesme obezne a podla mna aj postavu mas super , tak naco treba si uzivat zivota ja ma sice stale depku ale nechcem uz nad tym rozmyslat stoji mi to za to ??bud dnes budem doma zjem kilo cokolady azase ma chyti depka zo seba zo skoly alebo pojdem kus von s kamaratmia sice sa citim jak balon ale vypadnem a zabudnem kus ,skusme sa na veci pozerat z tej druhej stranky ako sme zvyknute
ved ja viem,ale som zvyknuta byt chudsia,viem,ze nie som obezna,ale mam viac kg,ako som mavala a okrem toho necvicim,takze som traslava ako..,ale nestiham cvicit a ze po skuskovom bude klud-u mna nie,viem,ze cele nleo bude nad knihami,jednoducho mam depky zo vsetkeho a zo seba-ty si si toho presla uz hodne,zvladnes to,ja to verim,naozaj :o)