ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik
KONIEC PPP
ja si v poslednom case uvedomujem suvislosti , dovod preco som chudla dovod preco som mala anu potom bulimiu a nutkave prejedanie aj to ako ppp ovplyvnuje moj zivot a do akej miery a cim viac suvislosti zistujem tym som viac presvedsena o tom ze to uz nikdy dobre a normlane nebude , ok budu dobre obdobia ktore mozno budu trvat pol roka ak sa zdari tak rok dva ale raz to o5 pride , tak ja som posledne tri dni dokopy nic nejedla takze asi tak a ani nemam chut , je mi zle zo seba ,
ja dnes katastrofa,prejedla som sa-a priatelovi,ktoreho milujem a sme spolu stastny som napisla,nech si hlada lepsie,lebo ze ho tymto vsetkym len trapim,nechcem aby bolo zajtra,baby nezvladneme to same
ppplienka, necudo, ze ti je teraz tak tazko, ked mas zle obdobie.
Ale nehovor, ze sa z toho nikdy nedostanes...poznam baby, ktore sa z toho dostali, je to beh na dlhe trate a mozno to uz nikdy nebude uplne v pohode, ale ziju a funguju normalne, su stastne a nie len docasne.
Mozno je prave najlepsi cas zacat riesit psychologicku, mozno ti pomoze vyriesit veci, ktore u teba PPP spustilo a udrziava. Za pokus to stoji, ved si uz stratila dlhych 6 krasnych rokov zivota, nechci stratit aj dalsie.
Ja sa tiez z toho chcem vyhrabat a to u mna trva zatial len rok...
jaj baby ja ma taky pocit ze sa z toho nikdy neodtsnaem pretoze je to nieco co ovplyvnuje moj zivot uz 6 rokov , chapete taka dlha doba , uvedomujem si ze uz nikdy nebudem ako ostatni , ze vzdy tam bude kontrola aby som jedla normlane nevracala neprejedla sa , uz to nebude ako za starych cias ked som sa nejdla a nerozmyslala nad tym co bude, a prave preto prichadzaju taketo obdobia ked sa na mna vsetko ruti , prichadza to s ppp stavmi kedy sa nedpkazem zaoberat nicim inym len jedlom a ked je dobre ked mam lepsie obdobie ze az tak jedlo nereisim a ide to ako po masle tak aj veci ako skola priatelai rodina idu od ruky a vtedy mam aspon na chvilu pocit ze je vsetko ok ze som normalna , i ked viem ze je to iba docasne , myslim ze to vzdy uz pre mna bude iba docasne raz budem hore raz dole , a prave preto uz nevladzem uz nechcem ,nechcem raz byt stastna a potom totalne na dne a to ked som totalnme na dne zabije komplet vsetko dobre co bolo predtym lebo mi to da pocitit dvojnasobne , moj zivot je jeden velky omyl , nevidim krajsiu buducnost nevidim nic len strasnu tmu , je to zla nocna mora z ktorej by somsa chcela raz a navzdy zobudit alebo radsej teraz zaspat a uz sanikdy nezobudit :(
www.zvedavec.org toto a clanok nikdy se nevzdavat :)
nejde mi to skopirovat :(
www.cez-okno.net -teda toto som chcela
www.cez-okno.net mate radi zvieratka,ale mna toto dojalo:havinko taky bojovnik,mame sa comu ucit aj od zvieratiek..
wannabefree to je tym,ze si chora,tak aj nalada je pod psa,bude lepsie,bojuj