ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik
KONIEC PPP
ahoj , som rada ze na moj prispevok niekto zareagoval , mam 20 rokov,ppp probelmi sami zacali z mladickej nerozvaznosti vsak to poznas 14 rocna baba sa postavi na vahu a zisti, ze rucicka ukazuje viac ako by mala ,tak zacne chudnut len bohuzial drastickym sposobom , tak som sa dostala v priebehu pol roka na vahu 40 kg neskor na psychiatriu kde ma ladovali antidepresivami v tom case aj hormonami , pomohla mi jedna psychotronicka inac neviem ci by som este bola medzi zivymi a nevyhladovala sa na smrt,neviem popisat co so mnou urobila len viem ze blok bol odrazu prec zacala som jest , veeela jest ,a coze sa nestalo zacali sa na mne prejavovat hormony a ja som zacala naberat a naberat , bola som z toho nestastna pretoze v priebehu dvoch rokov som nabrala na 75 kg a z any bolo nutkave prejedanie , samozrejme s kazdym pribudajucim kilom prisiel vacsi naval zlosti a strachu z dalsieho pribratia tak som prejedanie riesila prehanadlami,, cize sami mladsia sestra bulimie striedala s anou , neskor ako nasledok prehanadiel dosli ine zdravotne problemi postupne ako sami z tela vyplavili hormony a mala som aj problemi so zaludkom vaha isla dole na 63 aj moje nekontrolovane nalety na chladnicku sa zmiernovali , myslela som si ze so za vodou, dnes mam pri vyske 165 vahu 53 kg , no pred asi 3-4 mesiacmi som bola o 10 kil tazsia , zacalo to ani neviem ako vobec som si neuvedomila ze sa nieco deje alebo som si to mozno nechcela pripustit , asi pred dvoma troma tyzdnami ma na to upozornila mamina aj iny znamyi , a ja som sa zlakla , snazila som sa jest normlane no mala som v skoel strasne vela stresov a tak som sa znovu zacala prejedat , no strach z toho ze budem mat o5 75 kil bol vacsi a tak sli prsty do hrdla streidavo s prehanadlom , povedala som si ze raz mozem , no po vcerajsom vykone kedy som zo seba bola max sklamana a max vycerpana z vracania a plakania a moje telo znivocene silnymi davkami prehanadla som si povedala a dost , a som tu a pisem chujoviny ktore ani neviem ci dakoho zaujimaju , ja len to musim zo seba dostat vykecat sa lebo nemam komu vlastne nemozem , ved je to chore co by si o mne ostatny pomyslelai tak to v sebe podusim a pokusim sa s tym nieco robit snad sami to podari
ahoj. dakujem za tvoj prispevok. ja som v tom istom bahne uz 8 rokov. je to hrozne. posldne 3 tyzdne sa to rapidne zhorsilo. vraciam aj 3 krat denne, kazdy den si vravim koniec ale nejde to. mam 180 a presla som premenami od 55 do 75 kg. zufalo tuzim po slobode ale neviem ako z toho von. som vnutorne rozdvojena chcem byt slobodna ale viem ze by som pribrala a to nie som ochotna obetovat. ana a bulimia mi pokazili cely zivot, skoncila som na psychiatrii, mam antidepresiva, rozpada sa manzelstvo, stal sa zo mna psycho freak, robim sceny, len tak sa rozkricim, sebaposkodzovanie. prosim, napis viac, cim si presla, ako teraz to prezivas, kolko mas rokov, vaha... drz sa, verim ze to zvladnes
Viem ze tu je mnozstvo podobnych tem ale ja mam potrebu vytvorit si vlastnu , verim ze mi to pomoze rychlesie zvladnut situaciu v ktorej som , som na zaciatku a zaciatky su najhorsie ale povedala som si ze ak sami podari prekonat prvy tyzden tak skoncim aj s fajcenim , najviac ma mrzi aka velka som ja zastankyna zdravej stravy a zdraveho zivotneho stylu a pri tom len obycajna sebecka chudera ktora keca , ale skutek utek , uvedomujem si ze je to v hlave je to psychicka porucha preto je potreba zacat tam , dat sa do pohody , ziskat stratenu rovnovahu a chut do zivota ,chcem uplne zanedbat vsetko co mi bolo doteraz najsvätejsie , byt vzdy typ top aby ma ludia obdivovali i ked to bolo na ukor zdravia , ale zdravie je to jedine co by si mal clovek vazit , budem sa snazit to zmenit , neviem c sami to podari su to len dohady . ak sa nikto ku mne nepripoji neva ja si tu budem vylievat srdce sama mozno to pomoze a mozno nie , a mozno by sme si dokazali pomoct navzajom tak preto tato tema ,