KONIEC PPP

Príspevok v téme: KONIEC PPP
ppplienka

ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik

wannabefree

ahojte. ppplienka, je mi luto, ze mas dnes taky na figu den. ale treba si uvedomit ze od skusky ani od nicoo ineho co sa ti stane sa tvoj hodnota neodvija. ja tiez bojujem.posledne 3 dni mam chripku, lezim v posteli horucky. bola som rada, aspon sa mi nechce vracat. ale ked som sa citila len o perceto lepsie tak som sa vcera i predvcerom hned prezrala a vygrcala. a je mi este horsie, neviem ako vy, ale vzdy po takychto extremnych epizodach zostanem chora. ndcha je ste horsia, boli ma hrdlo, som vyslabnutam kruti sa mi hlava je mi na vracanie aj ked so hladna... dnes som mala rao vlocky so soj.mliekom a na obed iba kurac vyvar a trochu hrozna... baby, mam chut zomriet. ja uz takto dalej nevladzem...

zufalka

ppplienka,netrap sa,skusku si nedala,ale si silna,viac,ako si myslis-ja som dnes prelozila skusku-ja som taky slaboch ,ze sa tam bojim aj ist-no a z nervov som zozrala 3 cokolady-vidis,je ti hned lepsie,nie? :o)

ppplienka

ja mam dnes za sebou otrasny den , nedala som skusku a tak hned prisli s tym blbe myslienky nechut do vsetkeho nechut zit , a som sa rozhodla vytyrat dnes svoje telo tym ze som skoro nic nejedla tak mu treba , tak ti treba ty krava sprosta , citim sa jak max debil , najvasi magor na svete a chce sami plakat len sa neda uz , nevladzem , a prens etoto ma pohana dalej v ane a bulimii lebo prve pocity boli boze pridem domov a zozeriem toko cokolady kolko do mna vojde ale spomenula som si na ten pocit po , to by som sa citila este horsie tak zvolim druhu formu nejest nic , no co uz uvidime zajtra :(a sorry za vyrazy ale som strasne nastvana sklamana zo seba a neviem co dalej

kalinka

Ahojte baby, rada by som sa k vam pridala, skusit porazit tu blbu anorexiu, ktora mi nici zivot. Boj to bude nelahky, ale verim, ze ked sa budeme navzajom podporovat, tak nam to mozno pojde lepsie.

ppplienka

no v pohode nevadi ja uz aj tak dnes nemam naladu sa bavit na tuto temu , vsak to uz riesim 3 dni a kvalitne mi z toho sibe treba kus vypnut ale zajtra sa iste ozvem , papa zatim