ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik
KONIEC PPP
podpbne,ja asi hodinu a pol cumim doblba-mna z tej skoly asi aj vyhodia,to fakt potom skoncim na psychiatrii-kde sme sa to len dostali?
no ja tiez tak zase som tolko pozrala som mohla aj trosku menej bo mi je blbo , to nieje normlane ja som ako stroj , naprogramovana do kelu , nebavi ma to vsak ani mne sa nechce ucit len na zradlo myslim uz od obeda , neboj nic
ako dnes,ja radsej ani pisat nejdem,ale kazdopadne na druhej strane,to mohlo byt aj horsie....juj strasny vietor a skaredo tu mame,aní slniecko sa neukaze,inak nechce sa mi ucit,a mala by som sa-uz len necelych 8 dni mam
:(
ked si vravela ze si ako ja tak si mala uplnu pravdu ja som totalne posadnuta zdravym zivotynm stylom tiez mam nastudovane komplet vsetko o zdravej strave ao tom co sama a nema kedy ako s cim , ale ked mam zachvaty tak komplet vsetko porusim a obratim naruby a o to som potom sklamanejsia z toho
vies co je na tom vsetkom najlepsie,mam o zdravej strave nastudovane az za,viem ake rizika toto vsetko prinasa,dokonca nieco k tomu studujem,ale nedokazem si toto vsetko vybavit,ked sa prejedam,vtedy mi je vsetko jedno,poviem si ved od zajtra,alebo aj tak je to jedno vsetko...
ani neskusaj je to blbost , myslim s tymi prehanadlami , a jasne aj malicko staci na zaciatok , to sa potom rozbehas , joooj radsej si kup novy a nemorduj sa tolko , zacni radsej od nuly a naplno tak aby si sa nemusela tyranizovat toto podla mna nema zmysel
ja som prehanadla nikdy nejedla,ojim sa toho-myslis,ze je rael par cm zhodit za tych 8 dni,ak budem chodit behavat-teda vela nevydrzim,ale aspon nieco a odolam na tyzden akejkolvek sladkosti?...hmm,tava si vsetko nechavam na poslednu chvilu a tak to potom dopadne
a co si dnes papala ?myslim ze si tie susienky fakt nemusela vyvracat , ejha no ide ti ja som si tiez myslela ze mi ide v noci ale asi eeee, denny plan som si noo z casti naplnila z casti nie poobede som uz bola vymleta a vidis zase som tu riesila uplne ine veci ,urcite sa scvrkola vsak co , nato je jedlo aby sme ho konzumovali vychutnavali si ho mali plne bruska nieje to vzdy o priberani ja si myslim ze fakt staci pohyb , teda vydavat to co sme pozrali inam sposobom ako cez prsty v krku a prehanadla , aj ja som rada ze sa mam s kym o tom porozpravat
no vo februari som v nom bola na skusku a bol mi dobry-heh asi sa scvrkol rapidne :D-no este 5 otazok urobit,aby som stihla denny plan-ja sa ucim hlavne cez noc,teda cumim do toho cely den,ale v noci to ide-a dnes bol lepsi den ako vcera-zajtra pojdem behat tiez a snad uz odolam akejkolvek sladkosti,aby som fakt mala ist o 8 dni v com na tu skusku,inak som rada,ze si tu
ale ja som ako diablom posadnuta ,nevnimam realitu ked mam prejav jednej formy ppp , aj dnes s tym prehanadlom som sa ho snazila presvedsit ze si ho mozem dat lebo toto bol len fruktolax to je ovocne no ale stale je to asi len prehanadlo , ze to mi neuskodi po tych velkych davkach co som si dala minule , tak ale nastastie mi vyhovoril aj to lebo teraz by som si to bola vycitala , diabol je uz sice na dnes uzavrety pre mna dakde v ciernej pivnici nech si tam skape no neviem ci zajtra nevylezie zase a ty ako ?,ako ti ide ucenie ??inac som rada ze si si bola zabehat a netaraj nevyzeras iste ako hurka to bol dajaky kostym pre 40 kilove anacky preto sa do neho nevpraces , jooj vsak pozeraj sa na to aj trosku realne hmm?