ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik
KONIEC PPP
nezijem na slovensku ,takze je to jedno( LC)
presnejsie ?
juh
odkial ste baby ?
je to tak , a je to uplne ine ako mat anu lebo pri ane ste vychudnute znicene a trpite hladovkami teda v kuse podrazdene , na bulimickach to nevidno lebo netrpia hladom ukoja svoje chute a vyvratia to , i ked ja mam take kruhy pod ocami ze konec
pocula si spravne,bulimicky maju vacsinou normalnu vahu,preto sa to dobre taji....
A aj to vidite na vahe ked to vyvratite?Mali by ste ist dolu s vahou,nie?Pytam sa preto,lebo som pocula nedavno v tv,ze aj tie,co trpia bulimiou uz roky,nemusia byt extremne chude.Mozu mat aj 80 kg.Aj napriek tomu,ze vyvratia jedlo.Ako to teda je?
neviem,neviem co sa deje,a kde to az zajde
vies tu nejde o to ze si ju zjedla nejde o to ze sa najeme len o to ze to potom vyvratime za vidinou nepriberania ??,alebo coho ja uz ani neviem , ja sa teraz prejedam tak ze zjem len kym nemam dost ze sa neukojim ale aj tak to ide von , predtym som jedla do nemoty lebo ...neviem preco len tak aby bolo , a toto je nieco uplne nove pre mna nieco co sami zacina pacit a to ma desi , potrebujem pomoc , uvidim po skuskach co sa bude diat a ked to bude pokracovat musim to rieist odborne ,
no,ja zas cokolada a wc pred chvilou,terz tu revem-u mna tiez vela ovplyvnila skola a aj teraz to spustila,uplne zdielam,co si napisala-bola som v obchode(cestou tam som sa citila ako veleryba na susi),nakupila si zeleninu,jablcka,jogurty a cokoladu - ktoru som mala vratit sesterke,lebo som jej jednu zozrala-no a viete co som ako prve spravila,zozrala ju -chore...neviem,ako by sme si navzajo pomohli...fakt uz neviem,co dalej