KONIEC PPP

Príspevok v téme: KONIEC PPP
ppplienka

ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik

ppplienka

ale vsak mas akurat vahu bmi mas 20, a ako viem uz 19-18 je podvyziva , ja ma tak ako ty lebo ma 53 a 165, veru ide leto a co vsak pohoda skonci skuskove a aj ja sa zacnem starat a hlavne co sa tyka pohybu radsej budem viac sportovat a netyrat sa hladoma iste budem zo seba spokojn ejsia tak aj depka prejde hadam ,aj ja ma teraz take obdobie ze depka chute na jedlo potom hladovny nechapem to bude asi tym stresom ale staci to vydrzat a nespustit sa

zufalka

ako vcera,nic moc,sa uz na seba nemozem pozerat,ako som sa rozkysla-ja mam cca 10 kg nadvahu,ako je moja povodna hmotnost,a to ide leto,som krava a skola tiez onicom

ppplienka

myslim ze nie lebo sa poznam ze ked nemam naladu tak von mi ist mi ju nevylepsi ale tak co uz , jj mala som oblickovy piesok vo february to od vtedy som zacala chudnut , aj to bolo asi z prehanadiel ak to je teda mozne ale mozno nie mozno len zo zelezitej vody co sme mali na private , a ty ako dnes?

ppplienka

tak chcela som a neslo , uz o piatej som bola hore a zase raz tie blbe myslienky a vycitky , do kelu a este k tomu som dnes dost jedla a vecer musim ist von , hnevam sa na cely svet a bolia ma desne oblicky , ach jaj nech ma porazi uz radsej

VW

ppplienka:Ja mam bulimiu tiez uz 6 rokov a snazim sa prestat aj za pomoci psychologa a rodiny. Mne sa zase teraz darilo ukoncila som prvy stupen studia aj preto chcem s tym jednoznacne seknut no je to dost tazke uz som si az prilis zvykla a zabudla ake to je normalne zit...

ppplienka

musim si ist lahnut som strasne unavena , mozno tento stav vyspim , mozno nie , viem ze sebalutost je najhorsia lutost ale prepacte mi nemozem si pomoct

ppplienka

ja nemam na to teraz cas , musim rieist skolu a dost intenzivne aby ma nevyrazili , a myslim ze psycholog by bol na mna slaba kava , on len keca a keca a co z toho , aj tak mam uz dost nezmyslov v hlave

Najčítanejšie články