ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik
KONIEC PPP
dobre :o)
no ja chcem tiez ostat v anonymite pred ostatnymi tak ti dam jeden nick a z toho ti napisem svoj normlany hmmm???
vies,tu je to anonymne,moji blizky ani netusia,ake mam problemy a nechcem im pridavat,priatel tiez nic netusi,ako fnukam pred nim,ze aka som tucna,ale nevie o tomto vsetkom...a mozno si tu precitaju aj ine baby,co maju podobne problemy...
ak mi napises mailovu adresu,tak ti pisnem cet mail,hmm?
nemas nick na pokeci ??bolo by to tak lepsie normalne o tom pokecat
175 cm a aci 65 kg-63 kg neviem presne nemam tu vahu...no ale to,co som zjedla dnes,som zjedla asi za dve hodiny,inak som cely den nejedla-nemam pravidelnost v jedeni
dokazem,ked som doma s priatelom s nasimi,je vsetko ok-kym nie som sama a nezmyslim si,ze som tucna,napr som schopna 3 mesiace nezvracat,potom pridu stresy a bud nejem,alebo sa prejedam,ako teraz.Asi ked som isla na VS to zacalo...
takze mas 185 a 75 alebo ako??prepac celkom som to nepochopila , preco nebudes nic jest ???nemas sa preco citit ako slon vsak si jedla uplne normlane tak si to nekaz
nedokazes jest normalne ???kedy sa zacali tvoje problemi ??ja obcas dokazem zit tak ze si aj dam sladke lebo tiez mam skuskove tak potrebujem energiu aj najest sa viem dobre ak mamina daco fajne uvari , ale potom pride skrat ako teraz nechapem to sama , ale bolo to silnejsie ako ja , keby sa tak dal vratit cas ale neda preto treba zacat od nuly , a ked mesiac vydrzime myslim ze sme za vodou
nejem normalne-dnes napr maly cierny rozok,dve misky krupice,kava,caje,brokolicova polievka-a citim sa ako slon,vcera som nejedla nic-teda jednu cokoladu-a viem,ze zajtra nebudem nic,ak vydrzim,lebo sa citim ako slon a som nervozna z ucenia...mam 23,miery a vysku som pisala nizsie-vlastne ako ty,len mam o 10kg viac a o 10 cm vyssia