ahojte vsetci , po vcerajsom nervovom zachvate som si povedala a dost , ppp mam uz 5 rokov ,preslo to cez viacere stadia anorexia nutkave prejedanie a nasledne bulimia -prehanadla , posledny tyzden som to nezvladla a bolo aj vracanie , nechcem uz dalej takto zit nicim si tym svoje telo lebo s ppp prisli aj ine tazkosti ako zapaly creva oblickove zapaly , nakoniec skoncim ako jedna troska ked uz zo mna troska nieje , nevladzem uz viem to neustale sa kontrolovat a tie chore myslienky ma nicia najviac , pisem to v dezolatnom stave , kruhy pod ocami prazdno v zaludku po vcerajsom bulimickom vykone a neustale rozmyslam nad tym aky clovek musi byt hlupy aby si zamerne poskodzoval zdravie , najviac ma to mrzi kvoli ludom ktori ma lubia , nastastie netusia co sa so mnou dialo posledny tyzden ale uz hlavne kvoli nim chcem od zakladov zmenit cely svoj zivot , asi sa to muselo stat aby ma konecne osvietilo , bude to sakra tazke o tom nepochybujem ale vcera ma podrzal kamarat inac neviem ci by som si nebola siahla na zivot , ak sa chce niekto pridat ku mne bude to o to lahsie , lebo najhorsie je v tejto chvily ostat sam , mala som velku potrebu to sem napisat , vyjadrit sklamanie zo seba a teraz nasledne odhodlanie nieco zmenit , tak budem rada ak sa mi niekto ozve a prajem pekny dnik
KONIEC PPP
zufalka,nebude ti vadit,ak sem obcas napisem,vykecam sa a tak?budem rada,ak aj ty napises,ako sa drzis.Ak mas silu,mozno je psycholog dobra volba,ja viem,ze budem este tyzden vymyslat s jedlom,snad potom zabojujem-teraz si vravim,ze je jedno ako vyzeram,aj tak cele leto budem v knihach a takto sa lutujem a lutujem....slaboch jeden som.()
nemas sa coho , skus , urc si co je v zivote pre teba prvorade, kolko mas rokov ??vahu vysku ???teraz jes normalne ?
vies,ja mam teraz skuskove a ide mi o existencnu skusku,viem,ze prave preto je to teraz horsie-my na skole mame dokonca psychologa zadarmo,ale...neviem,bojim sa
stale som si myslela ze potrebujem ukontrolovat to aby som jedla normalne lenze v prvom rade treba liecit mysel a postoj ku jedlu , prave preto zacinam rozmyslat nad psychologom , kym sa nedam do psychickej pohody a neprestanem kontrolovat co kedy zjem , nevyhrabem sa z toho, rozmyslala som nad jogou mozno to skusim , a ked nic tak urcite psycholog
ppplienka,ako keby som to pisala ja...
zufalka , viem co citis ja mam to iste , najhorsie je to ze som okusila ake je si strcit prsty do hrdla dostat zo seba jedlo , bude o to tazsie sa zbavit toho pocitu a neurobit to, ja mam tiez dobre obdobie kedy jem normalne a zaoberam sa inymi vecami ako je jedlo lenze stale pride to hnusne obdobie ktore zmeni moje zmyslanie na nepoznanie , mne sa znovu zacali tieto problemi kvoli skole pretoze som na intraku amam problemi s travenim teda neviem ist na wc a ked som tam bola tyzden a 5 dni nesla na wc prestala som jest lebo som sa bala ze priberam i ked vlasten tym ze som nejedla som chudla a chudla , tiez zboznujem samotu , vypnut od vsetkeho ale iba vo chvilach kedy sa viem ukontrolovat jest normalne pretoze ja to obcas nastastie dokazem , vtedy ked dokzem mat kontrolu nad tym co zjem a kolko tak aby aj s wckom to bolo ok , dnes som si spisala abecedu svojho zivota je to asi chore ale potrebne pretoze takto mam urceny ciel co chcem a kam sa nechcem dostat ,a dufam ze sami to podari aj vdaka podpore od vas ,
ppplienka,dakujem,mozno nam pomoze,ked sa budeme podporovat-ja presne to iste robim,ked som sama a na druhej strane milujem,ked som sama.Byvam na intraku,v zahranici,hoci uz 5 rokov,ale,neviem,ci som si nezvykla-jednoducho ked mam problem,tak ho zajem,alebo nejem,potom placem koli vsetkemu-ked som doma,som v poho (relativne)-ved mam priatela,skolu,aspon zatial ma nevyhodili,zdravie,rodicov,ale mam aj depky...a tu psychologa nenajdem,aspon sa teda neodvazim za nim ist-a viem,ze za chvilu zjem misku jedla,co cakam,kym vychladne s tym,ze som si povedala,ze od zajtra aspon tyzden nejem,aby som schudla....mala by som sa ucit a ja riesim radsej jedlo a v noci budem revat-naco je to vsetko-prepac,sa vykecavam....
zufalka, niesi slaboch len mas problem , podla mna je tazsie sa dostat zo psychickej poruchy ako z ktorejkolvek inej fyzickej pretoze tam mas problem viditelny , lenze tento je v hlave a sam si clovek podla mna v takej chvily nepomoze lebo jedine co vidi je kg na vyse alebo chladnicku plnu jedla , alebo seba v zrkadle , ja som si dnes musela zkryt zrkadlo dekou aby som sa do neho nepozerala nehovorila si v kuse boze ty vyzeras , my uz nedokazeme uvazovat riacionalne o jedle , je to neustala kontrola jeden bludny kruh , ja som v ohrozeni hlavne ak ostanem urcitu dobu sama napr ako teraz , i ked to bolo to jedine co som si zelala aby som mohla ostat sama doma lenze to som netusila ako sa strasne spustim , a vidite zase len o sebe trepem sorry , budem sa snazit ti pomoct i ked je to dost na smiech pretoze si neviem rady ani sama so sebou ale uz mam aku taku predstavu len budem potrebovat podporu , a tu mozem poskytnut aj tebe ,
ja sa tiez podelim-neviem,nemam asi PPP,ale normalne to nie je,co robim:mam 175 cm,63-65 kg-ideal?desat kg nadvaha?hmmm-nie som spokojna,ako vyzeram a nikdy som nebola.momentalne mam strasne stresy,cca 3 dni nejem,potom sa prejem.Obcas idem vyvracat,co zjem,niekedy raz za 3 mesiace,inokedy aj 1 za tyzden....som chora?neviem sa z casovych dovodov dokopat k cvoiceniu a mozno su to vyhovorky len...som zufala zo seba,neviem co dalej...inak tento kolotoc u mna trva 5 rokov pomaly a vzdy je to horsie,ked mam v skole vela toho,tak mam depky este aj z toho,ako vyzeram...asi by to chcelo psychologa,boze...:o(-ja sa asi uz pomaly neznasam,ze som taky slaboch
wannabefree, podel sa so mnou aj ty so svojimi zaciatkami