Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

damian

Ak niekto potrebuje poradit s psoriazov, napiste mi na damiansk@hotmail.co.uk
Ak rozumiete anglicky, napiste mi to a poslam viac nejakych dokumentov.

plesata

ahojte, pred dvoma rokmi som mala pekne, dlhe a hlavne huste vlasy...dnes su to len tenulilinke nitôcky a ja neviem co robit. navstivila som aj dermatologicku a aj homeopaticku...homeopatiu som po pol roku vzdala, lebo sa nic nemenilo...je mozne, ze pridem v blizkej buducnosti o vsetky moje vlasy? :( spolu so supinkami mi odchadzaju aj korienky vlasov a na prednej casti hlavy je vlasov najmenej a tam je to vlastne najviac viditelne:( ma to trapi velmi...mast na vlasy pomoze len docasne a o necely tyzden je to tu zas:( rozmyslala som aj nad tym, ze si odstranim so strojcekom zvysnych par vlasov a kupim si parochnu:( lebo je to velmi skarede a neprijemne chodit s mastnymi a takmer so ziadnymi vlasmi...

badu

Ahojte, mal by tu niekto s tymto ochorenim z okolia Bratislavy zaujem uskutocnit so mnou interview pre SAV? Zaujimalo by ma, do akej miery ovplyvnuje tato choroba vas zivot a vase prezivanie. Sluzilo by na vyskumne ucely. Info na: baduu@atlas.sk Dakujem

poliewoocka

Pocas kazdeho hlavneho jedla si 3 min jemnym tlakom skrabkaj zaludocnu jamku na podporu funkcie zaludka.

Na masaze chodidiel pouzivaj kazdy vecer masazny kobercek.

ŠŤAVY:
Mrkvova 2,8 dcl+spenatova 1,7dcl
Mrkvova 2,8 dcl+spenatova0,8dcl+uhorkova 0,8dcl
Karotka 300g+spenat 200g
Karotka 300g+cvikla 100g+uhorka 100g

Denne pi niektoru.

PRIRODNE PREPARATY:
Pangamin-davky 3x denne po 6tabl zvysuj po tyzdni vzdy o 2tabl az na 3x denne po 24tabl.Tak ho ber 3mes,potom po mesiaci znizuj davky vzdy o 3x2 tablety.Mnozstvo 3x po 12tabl uzivaj pol roka.Udrziavaciu davku 3x denne po 6 tabliet dlhodobo.Pangamin sa vzdy berie po jedle.
Super Vita Vim-3x denne po tablete 3mes,potom 1tabl denne dlhodobo,vzdy po jedle
Zinok,Selen,Vit. E-po 2 tabl denne pol roka po jedle
Lecitin-3x denne po 2 tabl 3mesiace,potom pol roka 3x denne po tablete.

poliewoocka

Uzivaj 3x denne pol hodiny pred jedlom po 30 karmelitanskych kvapiek.Po 2 mes. si urob 2 tyz. prestavku a kuru takto zopakuj este 3x.
CAJOVA ZMES:
30g korena pupavy lekarskej
30g listov zihlavy dvojdomej
30g listov ribezle ciernej
30g listov ostruziny cernicovej alebo malinovej
20g kvetov bazy ciernej
20g kvetov rumanu rimskeho,popripade rumanceka praveho
20g vnate praslicky rolnej
10g kvetov lipy malolistej
10g kvetov levandule uzkolistej
10g vnate materinej dusky tymianovej
10g listov salvie lekarskej
-2 cajove lyz zmesi zalej 1l vriacej vody,luhuj 10min a preced do termosky.Pi po duskoch cely den do 19hodiny.Denne mozes vypit aj 2l caju,ma vyborne detox ucinky.Po minuti zmesi si urob 2tyz prestavku a kuru zopakuj este 6 krat.
-3x denne zjedz po 2 kavove lyz pomleteho semena pestreca marianskeho(pomel si ho max tyzden dopredu)
Pocas 3 mes si rob 2x do tyz vanove kupele z tejto zmesi:
vnat zihlavy dvojdomej
listy podbela lieciveho
vnat stavikrvu vtacieho
vnat praslicky rolnej
vnat konopnice zltkastobielej
vnat lastovicnika vacsieho
vnat lipkavca syridloveho
vnat fialky rolnej
listy orecha kralovskeho
-zmiesaj v pomere 3:3:3:3:2:1:2:2:1,odmerkou moze byt aj salka
Na osetrenie pokozky pouzivaj kozmetiku s obsahom tea tree oleja,aj do kupela si pridaj 5 kvapiek tohto cisteho oleja a dobre premiesaj.

sascha

ja mam psoriazu asi 5rokov,pomaha mi mast daivonex po ktorej ale ostavali na tele biele skrvny-teraz mam krem daivonex.som vegetarianka a moja psoriaza spociva v jednom malom lozisku raz za 2-3mesiace a vlete vobec