Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
pre trixie18:
chcem sa ta opýtať, ten belosalic ti tvoja dermatologicka normalne chce predpisovať???lebo mne velmi ale velmi pomáha, no a to sa mi na tom najviac páči, že nie sú po tom mastné vlasy... lenže, prečo mi to doktorka nechce každý mesiac alebo dva predpisať? doslova si to musím vyprosiť, aby mi ho dala, a to sa nedá kupiť na volný predaj. vyskušaj ho...odporučam
Ja som bola v Smrdákoch 4x. Neviem, či toto liečenie ostatným ľuďom pomohlo, ale mne nie. Viem len to, že tam ľudí mastia hormonálnymi masťami, ktoré kožné choroby nie liečia, ale potláčajú. Keď človek príde domov, je tam, kde bol. Možno iní pacienti majú odlišný názor.... Ja hovorím len svoju skúsenosť...Andulka
Neverili by ste , ale troj- tyzdnova liecebna kura v kupeloch Trencianske Teplice alebo Smrdaky robia doslova na dost dlhu dobu zazraky. Treba vyskusat - mam to overene - chodi tam moja 45 rocna svagrina a je vzdy spokojna.Inac takisto pomaha pobyt pri mori (hociktorom ) ale nie tak vyrazne , ale hlavne Mrtve more alebo sol z Mrtveho mora davat do kupela - ale to vychadza dost draho.
preco? 19. a preto sa mi zda cudne, ze ma "navstivila" psoriaza...ved nie som az taka stara:(
plesata: kolko maš rokov?
nie, rozbor krvi mi na mineraly a zelezo nerobili, ale brali mi odbery lupin z koze na hlave...a som nonstop v strese...ci su prazdniny ci skola. malokedy som uplne kludna:(