Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
ahojte!ja mám psoriázu už 15 rokov (mám 21) a skúšala som už naozaj všeličo, ale najosvedčenejšie?naozaj je byť šťastný, kľudný, nestresovať, no aj napriek tomu, že to viem, keďže sa s tým už trápim od detstva, tak mám nejaký blok a proste sa neviem z toho uplne dostať. Poraďte mi prosím ako sa zbaviť obáv, strachu, nepohody? Je to veľmi zložité a pritom možno také ľahké, no ešte som asi na to neprišla.Vďaka. ahojte
Odporúčam www.doktor-ryba.sk
co ja viem tak vyslovene na psoriazy, ekzemy, dermatidy je SALCURA, dostat ju v lekarni.Salcura INTENSIVE, pre deti SALCURA GENTLE rozne druhy poradia v lekarni, je to cisto prirodne ziadne kortikoidy a su na to pozitivne ohlasy
pozrite aj stránku www.porada.sk - psoriáza
dug, mala som spoluziacku ,ktora mala psoriazu, a samozrejme ,ze sa liecila aj u dermatologa, mala vsetko mozne,aj dechty, kortikoidy, tie to len na chvilu utlmili.ale celkom dobre jej robil cajovnikovy olej.
je psoriaza dedicna???
Na zmiernenie príznakov odporúčam aspoň 14 dňový pobyt v Chorvátsku pri mori. Odporúčam ísť aj do vody večer, kedy pokiaľ je svetlo a pláž je prázdna. Vtedy prídu a chorú kožu vám "oberajú" rybky-čističe, podobné, alebo zhodné s tými, čo odporúča dr. Ryba. Taktiež morská voda hneď dezinfikuje kožu.