Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
jediné čo mizabralo je voda kaqun,pijem každý deň 0,5 litra.Mne ju donesú až do domu.kontakt 0910980482.
ahojte, chcel by som sem nieco pridat, vyskusajte sampon ScinCap, je trosku drahsi( okolo 600sk) ale pomoze vam
CHCELA BY SOM SA OPYTAT ,CI MA VOLAKTO ODSKUSANU MASTICKU BELODERM A CI SA DA POUZIVAT STALE ALEBO JU TREBA PO NEJAKOM CASE VYSADIT.PRETOZE SOM POCULA ,ZE OBSAHUJE VELA HORMONOV.BRATOVY& VELMI DOBRE ZABERA,UZ TO VOBEC NEVIDIET KDE MAL CHRASTY.PIJE POPRI TOM AJ VODE KAQUN O KTOREJ SOM MINULE PISALA .JE PERFEKTNA DAKUJEM A CAKAM KTO MI NAPISE.
V prirode je plno fytonutrientov, ktore pracuju aj transdermalne a mozu pomoct na psoriazu-aspon potlacit priznaky, mozno aj pomoct pri liecbe.
Cabbage leaves have been successfully used in the form of compresses in the treatment of psoriasis. The thickest and greenest outer leaves are most effective for use as compresses. They should be thoroughly washed in warm water and dried with a towel. The leaves should be made flat, soft and smooth by rolling them with a rolling pin after removing the thick veins. They should be warmed and then applied smoothly to the affected part in an overlapping manner. A pad of soft wooden cloth should be put over it. The whole compress should then be secured with an elastic bandage.
(Velky uspech maju obklady z kapustovych listov. Najefektivnejsie su co najhrubsie a co najzelenejsie listy. Listy treba dokladne umyt v teplej vode osusit uterakom a nejakym sposobom zbavit hrubych zil. Potom, nejakym sposobom trochu ohriate listy treba poprekladat na postihnute miesta (podla mojho nazoru by bolo vlasy dobre ostrihat) Listy potom treba prektyt vreckovkou a navliect elasticky obvaz, aby sa vyvinul isty tlak na listy)
andulka,
mozes ale nie na tomto fore, lebo to zakazu robit tak ako vybornu mast AVIRIL H a zacnu produkovat nieco pancovane...
ahojte lekárka vo Svidniku mi diagnostikovala psoriazu a som z toho dost na nervy nemyslim si,ze je to ono ale ked to povie lekar???co s tym mozete mi prosim poradit este nejaku inu velmi dobru lekarku?tvoria sa mi flaky na ramenach zo zadu na bruchu na chrbate na kolenach na kotnikoch,na predlaktiach a na podbrusku.dost to svrbi a niekedy sa zacnu supat su tmavohnede:PROSIM velmi ak mi niekto viete poradit poslite mi mail dakujem!!!!!!!!!
ahojte,chcem vas podporit.Moja mama mala psoriazu,totalne,ale totalne na celom tele,doktori jej tiez hovorili,ze sa toho nikdy nezbavi,mala to vo vlasoch,vsade bola mast,cele telo,oblecenie mala od toho.Kozna lekarka jej povedala,ze je to z vnutornej nervozity a ze to tak je,si nechce priznat ani sama pred sebou a kym si to neprizna a nezisti pricinu vnutornej nespokojnosti a neodstrani ju,nezmizne to.A tak dumala nad tym a prisla na to,ze doktorka ma pravdu a ze co je vo veci,akonahle na to prisla postupne choroba mizla a lekari krutili hlavou=D dnes uz po psoriaze ani chyru ani slychu uz roky...=Ddost pozitivne si myslim,vsetko sa da,len treba prist na to ako.papa