Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
Dobry den
radi by sme informovali o novej liecbe psoriazy na Slovensku www.doktor-ryba.sk
Gorgos - máš pravdu, problem je vo vnútri, ja som tiez pila čaje, aj pijem stále hlavne žihľavový, alebo mätový, ukľudnia Ta a prečistia organizmus. Moje problemy s psoriázou teraz ustali,ale tiež dávam pozor čo jem, žiadne silné údeniny, klobásy a údené kolená,ani silné mäsové vývary tie psoriázu len zhoršujú. Radšej si dám cereálne výrobky,troška dietnejšiu stravu.No hlavne ten kľud, nebrať si všetko k srdcu.Riešiť všetko v pokoji. Ziť bez stresu.
Mam 19 a psoriazu mam z toho 3 roky. Skusil som vela veci, ale naozaj najdolezitejsie je si uvedomit, ze problem je vnutorny! Najlepsie je byt v uplnej pohode a pit caje na precistenie. Ked mi vypukla po prvy krat, mal som ju po celom tele, dnes ju mam len vo vlasoch a zopar malych skvrn na tele. Som rad ze sa mi to tak upravilo. Jednoducho najlepsi liek je ako som spominal-klud a caj. Nic ine. Ale treba skusat aj nieco ine az je s tym navzdy koniec. Juraj
MUDr.Haid,PhD.-dermatolog 02-63530163
Mám 36 r., asi pred 5 rokmi sa mi vyhodili malé červené bodky hlavne na tvári, chrbte a troška aj na stehnách. Vyľakalo ma to, tak som zašla k lekárke.Vraj bodkovaná psorioza. V tom období som bola bez práce, čiže v strese. K tomu som dostala silné bolesti hrdla, ktoré som liečila len po domácky, kloktanie a čajíky, tabletky na cmuľanie.(bez antibiotik)
Vybrali mi mandle, natierali masťami, nakoniec to zišlo zo mna dole. Teraz som v pohode, mám prácu , pokoj a kľud duše, všetko riešim v pokoji. Cervené bodky sa už neobjavili, dúfam, že ani neobjavia.
Skús prípravky liečebnej výživy z -odkaz odstránený- dobré je LKVB6, Cesnak s petržlenom,Klíč. olej. Kolegyňa užíva LKVB6 dlhodobo, má vnútornú psorku a veľmi si ten prípravok chváli.