Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
Prajem prijemny den,no ja z psoriazou nemam skusenosti osobne na mojom tele,ale mal ju moj exmanzel.A zacala sa mu prejavovat vtedy ked si nasiel milenku.Keby to nebol urobil,tak by som dodnes nebola vedela,ze ju ma.Nemal vtedy pravidelnu stravu,bol nervozny,nevyspal sa poriadne atd.A to bol ten spustac u neho,vyzeral otrasne,nebudem sa k tomu vyjadrovat,lebo kto ju ma,vie o com pisem.Ale,asi pred 2dnami v REFLEXE na MARKIZE,akurat davali pribeh jednej pani ktora ma tiez tuto PSORIAZU,a spominala nejaku specialnu liecbu,a pochvalovala si ju.Tak mozno keby ste sa skontaktovali z TV-MARKIZA,a poprosili ju o kontakt na REflex,tak by Vam tam dali mozno kontakt na tu pani.Viem,ze tato choroba je velmi neprijemna,lebo som pomahala exmanz.sa z nej liecit,tak Vas chapem.Prajem Vam aby sa Vam podarilo sa z nej dostat.Hoci nie uplne,ale aspon zmiernit tie priznaky.Prajem pekny den.Ten REFLEX ide kazdy den okrem soboty a nedele kazdy den na MARKIZE o 19,25hodine.
ahojte všetci...tak bohu žiaľ aj mna trapy tato choroba...som z toho nešťastná...mam 25 rokov a uz ju mam asi 12 rokov...mam malu dcerku a prev co som po pôrode urobila pozrela som sa na nu ci nie je sama šupinka..bojim sa že to bude mat aj ona...prosim vas poradte mi co mam robiť..už som vyskusala hocico a stale je to horsie...mam ju na laktoch kolenach a vo vlasoch...ma ju aj môj brat a tomu sa minule vyhadzal cely chrbat..prosim vas poradte mi co dalej...prosim vas a čo je to za vodu ta kaqua?...dakujem a liecbe zdar
dug myslim že každy kto dal sem nejaky prispevok ma s touto chorobou velmi dlhe skusenosti. neviem či len ja mam takuto skusenost ale jedine čo pomoze je neustale mastenie. ja mam tuto chorobu už 14 rokov. ale na jedine čo som prišla je že ani neustale mastenie nie je dobre. vsetko su hormonalne masti a myslim si že organizmu to nie vždy prospieva. ja sa mastim asi tak raz za tyzden alebo ak nemam čas tak raz za dva tyzdne a mam pocit ze vtedy to zaberie. brat ma psorku kratsie a masti sa 3krat do tyzdna a nepomaha mu to.
moja adresa je: 19saska82@azet.sk diky
prosím vas o radu: ja mam tiez velký problém s psoriazou, no mam ju vo vlasoch a použila som mastičku belosalic a aj nejaku mastičku od dermatologicky,no mam velký problem..síce sa mi tie velké a hrubé supiny oddelili od pokožky, no stále mi zostali vo vlasoch asi centimeter od pokožky..a nedaju sa mi vytiahnuť. a ak aj vytiahnem, tak vytiahnem si to s poriadnym chumačom vlasov, tak to radsej neskušam, nevie mi niekto poradiť, ako sa toho zbaviť? som už z toho zufala...karina
Osvedcena a hlavne ucinna je liecba pomocou rybiek GARRA RUFA. Vsade vo svete velmi oblubena a rozsirena, zial na slovensku o nej nie je pocut. Jedina stranka, ktora sa nou zaobera je www.doktor-ryba.sk
Medicina je horsia ako umenie automechanika, verte mi. Ak pride auto k automechanikovi, ten 'lieci' cele auto. Nemame autoopravovne,kde by boli oddelenia karburatorove, agregatove, alternatorove, elektricke, vyfukove, palivove atd. jednoducho, mechanik hlada pricinu a spojitosti medzi jednotlivymi sustavami. ZIAL, v medicine je to inak, kozne, ocne, neurologicke, psychiatricke, onkologicke a napokon patologicke...a zabuda ca na CELOK a extremne dolezite suvislosti medzi jednotlivymi sustavami. (mozno aj preto automechanici v zahranici su casto plateni lepsie ako lekari...
Pre laco: Kde by sa dali zohnat blizsie informacie o vode kaqun v slovenskom alebo anglickom jazyku (okrem stranky kaqun.sk :)