Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

ivanna

Ahoj vsetci...pozorne citam diskusie o psioriaze...bohuzial patrim medzi ludi trpiacich na tuto chorobu, velmi ma to trapi. Mam 24rokov,zacalo to este v detstve kedy som to mala vo vlasoch a trochu na laktoch, po case to zmizlo,zabudla som na to, ale na zaciatku tohto roka to prepuklo...naskor som sa velmi zlakla ked sa mi zacali objavovat bodky uz po celom tele. Navstivila som koznu lekarku pricom mi predpisala same hormonalne maste,a antibiotika,kt som brala 4mesiace, spociatku to aj \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\"pomahalo\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\"lepsie povedane zmiernovali sa priznaky...nohy som mala cele bodkove tak si viete predstavit ako som v lete trpela ked som si nemohla dat suknu, a ked som sa odvazila tak nasledovali hlupe otazky ci ma doscipali komare, nebolo mi do smiechu a ked som si pozerala diskusie na internete a niekde videla fotky bolo mi do placu ako mozem dopadnut....a nertvalo dlho a placem ked sa pozriem na svoje dohvizdene telo...na odporucanie mojho obvodneho lekara som si dala vybrat mandle (co bolo naozaj VELMI bolestive a neprijemne) povedala som si ze to vytrpim len aby to stalo zato...nasledovala dovolenka pri mori,kde sa to vyrazne zlepsilo...ale...odisla som zit do anglicka...nova praca na smeny...nove prostredie, este aj najhorsie obdobie-jesen....a som uz nie bodkova , ale cela flakata.... tento rok som vyskusala uz toho velmi vela vsetky mozne masticky, kupele,naplaste, ....skusala som odporucane pripravky Skincap, pijem kazdy den Aloevera...do konca som vyskusala som tu v anglicku cinsku medicinu (namiesali mi zabali, caj,z ktt. ma pokazde naduvalo, a mast)...a nic, aj ked to mozem pripisat k tomu, ze v tom case som bola dost prechladnuta a kuru som mala len na 4 dni a odporucali mi ju na 10dni.....bolo to dost komplikovane kazdy den po praci robit cele proceduri-len caj sa pripravoval cca hodinu,potom zabali a mastickovanie celeho tela....uf...co dodat ? Kazdy kdo ma psoriazu v takomto stadiu presne pozna moje pocity...ked clovek skusa co sa da, ocakava aspon trochu pozitivny vysledok...a potom nasleduje len sklamanie....a pocit bezmocnosti...
Existuje nieco co nam moze pomoct??????
Este som sa chcela spytat...sledovala som Reflex na Markize o pani kt. pomohli niake lieky zmiernit priznaky...vie mi prosim niekto blizssie prizlizit a poradit o co ide ???

damian

Mali by to byt domace vyrobene dzusy, urcite nie z obchodu. Lepsie su vsak zeleninove dzusy, lebo ovocne produkuju kyselnatost tela. Ovocie by sa malo jest cele, aby travenie zacalo uz v ustach. Potom tam problem s prekyslovanim nevznika, lebo enzymy v slinach ust tomu zabrania.

mia

to damian....ahooj damian...citala som si tie tvoje prispevky,co si sem pisal a sa mi celkom pozdavaju...len sa chcem spytat,ze tam bol ten detox a bolo tam,ze pit dzusy minimalne 7 dni a to ako hocijake dzusy mozu byt...teda samozrejme,ze tie z citrusoveho ovocia nie?

damian

Marisa, ak na SK nie su rybicky, su ine veci, ktore pozieraju nekroticke tkanivo a tiez su veci, ktore zabranuju tvorbe nekrotickeho tkaniva.

damian

Samozrejme, podla ortodoxnej (sucasnej, chemickej) mediciny sa psoriaza neda vyliecit. HLAVNE A POYESUJUCE VSAK JE, ZE PODLA METABOLICKEJ MEDICINY, JE TATO CHROBA LIECITELNA A TO JEDINYM SPOSOBOM, AKY SOM UZ VIACKRAT SPOMINAL. ZIAL, NIK SA K TOMU NEVYJADRIL. ALE, JA CHORY NIE SOM A JE LEN NA VAS, CI SA SPAMATATE A PRESTANETE BRET CHEMICKE MASTI A SKODIT SI TYM ESTE VIAC...VELA STASTIA!

[zruseny12]

.no ja co som citala o psoriaze,tak je to dedicna choroba,a to co ta pani spominala v REFLEXE,nehovorila,ze ju uplne vyliecila,ale zmiernila ju.Ta choroba sa neda uplne vyliecit.Podla toho co som citala,a este som videla nejaky dokument o rybickach ktory pozieraju odumrete bunky koze,ale neviem ci to u nas existuje,a ci to plati aj na tu psoriazu.Ale,chapem tychto ludi co ju maju,lebo som to videla na vlastne oci,ako to vyzera,a dodnes nechapem tu milenku mojho ex,ze sa ho nestitila.Ja som to brala ako normalka,lebo to bol moj manzel.Ale,tiez som zo zaciatku nevedela o co ide......kym som si to neprecitala.A teraz trpnem aby sa neprejavila aj na synovi,ked je dedicna.

damian

Co je voda KAQUN? Stranku vody kaqun by som tu nemal davat, kedze je to v rozpore z pravidlami fora. Tato voda ma vysoke Ph (alkalickost, zasaditost) a vysoky obsah kyslika. Vysoka zasaditost tela je pri chorobe velmi dolezita (choroba nemoze prebyvat vo vysoko zasaditom tele) a kyslik je tiez potrebny na to, aby sa znicila patogenne (chora) bunka. Tato voda sama o sebe samozrejme nestaci. Treba tetoxikovat telo dietou, vylucenim zivocisnych jedal (docasne), prijimanim vitaminov, mineralov, enzymov, dostatocny pitny rezim (2 a pl litra cistej, nebublinkovej vody denne!!!. Velmi dobre je prikladat si na postihnute miesta blato (hrubka 5 mm) urobene z cisteho dreveneho uhlia!!! To uhlie je absorbant, to znamene, ze vstrebava vsetky toxicke latky von z koze!!!!!!!!!!

damian

Ludia, akakolvek liecba je uplne zbytocna, pokial si clovek nedetoxikuje telo od toxinov, ktore psoriazu sposobuju, rozumiete?