Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

mia

a este som zabudla....caje mam tiez vylucit,coo?ja som taky maniak na caje,ale pokial to nie je dobre...tak ich vylucim...:o))a este,ze sucastou detoxu je aj klistir..nie je to zrovna prijemna vec,ale tak da sa to prezit,len sa chcem spytat,ci je to nevyhnutne...bo ja som dost casovo vytazeny clovek a zrovna cas na to asi nebudem mat:((neda sa to nejako nahradit...teda ci sa inym sposobom neda ocistit hrube crevo od toxinov?

mia

to damian...no damian,tak ja idem teda od zajtra skusit ten tvoj detoxik...takze budem minimalne tyzden papat iba ovocie a zeleninu, teda sa pokusim si z nich vyrobit aj tie stavy a pit vela vody.este sa chcem spytat,viem,ze citrusy nie su dobre...dalej tusim aj jahody a surove jablka....ze ci je este nieco, co je zasadne zle...aby som sa tym nenapchavala...a nakoniec zistim,ze som to ani nemala jest.:o)))alebo nieco co je urcite dobre...aby som to uprednostnovala...ci by si mi vedel poradit?

ilina

spominalo sa tu drevene uhlie. Mozte prosim, povedat nieco viac ku nemu ? Kde ho kupim? je to drevene uhlie , ktore predavaju na pumpach na opekanie, alebo je nejake specialne, alebo je to to zivocisne uhlie, co dostat v lekarnach ?/

damian

LUDIA, NEPOUZIVAJDE DIANE35!!! JE TO HAK, PRI KTOREJ SA SPOCIATKU ZDA, ZE POMAHA, ALE VAZNE TO NARUSA CELU HORMONALNU SUSTAVU, CO PO PAR ROKOCH SA UKAZE AKO TAZKA CHOROBA V PODOBE NAPRIKLAD MYOMOV, ZAPALOV KRCKU A NADOROV KRCKU ATD.!!!

[zruseny12]

Prajem pekny den Ivanna,presne viem o com pises Ivanna,ja som to prezivala z ex,on ju totiz mal tiez,a to bolo hrozne.Ja som ten Rexlex pozerala,ale ja som nepostrehla,aby ta pani spominala nejake lieky,len hovorila,ze zacala nejaku specialnu liecbu,tak neviem,ale Relax ma urcite na seba aj kontakt,ked budu davat tak sa na to pozri a mozes im napisat,myslim,ze by boli ochotny Ti pomoct,ved tam davaju ludske pribehy.Viem ake je to pre Vas hrozne,lebo vy trpite uz aj tym,ze je to na Vas aj vydiet,a niekto je chory/TETANICKY/a na nas to nie je vidno,ale tiez trpime,lebo z cloveka robia hypochondra.Kazda choroba ma svoje.Pisala som aj o tych rybickach,tusim japonci,ale nie som si ista ,ich maju.Ked si v Angl.mozno sa skor k tomu dostanes,oni cistia telo od odumretych buniek.Su to take male rybicky,a tiez to tusim aj davali v TV.Ale neviem presne.Lebo ja som uz tolko veci precitala o zdravi,ze clovek vsetko nedrzi v hlave,a hodne pozeram Tel.dokumenty.Lenze zase na jednu stranu,kde jeden vyrobok pochvalia na druhej strane ho pohania,tak niekedy sa clovek v tom nevyzna.Kazdy si musi zvazit,co je pre neho to najlepsie a hlavne co si moze dovolit.EX,tiez pouzival hormonalne masticky,vselijake zabaly,HROZNE.Mal to aj v hlave,sypalo sa mu to,ked sa poskrabal,vysavala som i 5xdenne,ked nie viac.A neviem jak je na tom dnes,lebo ho nevidim,ale jemu to zacalo,ked prestal zit normalne,a zacal sa flakat s milenkou atd.nepravidelna strava,nevyspaty,stress.....,uz som o tom pisala,keby toto nebol urobil tak by mozno dodnes som nevedel,ze psoriazu ma.Lebo on ma pred svadbou na nu neupozornil,a kto by to aj robil,ved niet sa cim chvalit.Tak skus cez Markizu,sa dostat na tu pani,alebo ked mne sa podari ziskat na REXLEX kontakt,tak ho tu napisem.Prajem Ti pekny den.

daniela peterova

A este nieco. Ja som momentalne v Amerike lebo tu studujem a je tu jeden vynikajuci pripravok vola sa to PROACTIVE je to sada kozmetiky ktora sa neda bezne kupit v obchobe iba specialne objednat, je tiez velmi draha no skvela.No pozor na to tiez velmi silna tak je potrebn dodrziavat potrebne info. pomohlo mi to ma psor. na tvari. Ak mate niekoho v Amerike nech Vam to urcite posle. Alebo som ochotna to zaslat nadobierku, lebo viem aka je to hnusna choroba. Drzim vam vsetkym palceky a velastastia pri liecbe. PS: baby nezabudnite skusit antikoncepciu Diane 35 na min 3 mesiace. Ak niekomu z Vas moje rady pomozu prosim dajte mi vediet na daniela.peterova@yaho.com chcem pomoct aj ostatnym.

daniela peterova

Dievcata mozu skusit Diane35 je to antikoncepcia od gynekologa po 3 mesiacoch pravidelneho a presneho uzivania mi to pomohlo perfektne na akne a maly divny suchy flak na tvari mi tiez zmizol.

damian

Ivanna, ako sa mozes pytat, ci existuje nieco, co pomoze, po tom, co som napisal tolko veci, ktore si nikdy nevyskusala?

jaja

máme skúsenosti na psoriázu nasvecovanie bioptron lampou prípadne s farebnou terapiou prevádzať očistu organizmu kedykoľvek pacient chce a má to doma zlepšenia boli preukázateľné počula som aj od jednej pani že je dobre sa kúpať v nejakom kúpeli z vrby ale neviem presný jej názov ale očista organizmu je veľmi dôležitá niekedy kamarátka pila aj lipkavec sirydlový aj sa v tom kúpala ale ubehlo už viac rokov a na to som sa jej už nepýtala ako je na tom teraz