Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
Všetkým, čo majú psoriázu, lupienku, suchú pokožku...Je treba to preliečiť
aj zvnútra, lebo každá kožná choroba je prejav vnútrajška,t.j. imunity.S našimi prípravkami-prírodné- sa to dá. Kto chce vedieť viac, píšte: duratnakatka@zoznam.sk
sundaville, zapalu klbov su sposobene toxinmi nahromadenymi ta. Detoxifikacia je teda castou pomoci(enzymi, cistenie roznych organov-pecen, creva,pluca)
Mozno adresovat aj samotne zapaly protizapalovymi:vitamin C, Quercitin, omega 3 oleje(rybacie koncentraty proti zapalom a bolestiam), Bromelain, serrapeptaza...
Kedze je to casto spojene aj s niektorymi inymi patogenami(plesne a streptokoky to vedia "nastartovat") niektore antimikrobialne maju casto uspech, v knihach je spominany oreganovy olej.
Poskodene klby treba regenerovat, takze branie roznych polotovarov na klby znacne pomaha(zelatina, glukosamin, chondroitin, hyaluronicka kyselina,MSM, CMO a avokado)
pozorne si čítam vaše postrehy a skúsenosti so samoliečbou psoriazy, len som ešte nenašla radu ako bojovať so psorkou vnútornou teda na členkoch,kolenách,lakťoch. V tomto období mám príšerné bolesti, bolí ma celý človek a neviem čím ich utíšiť.vopred ďakujem za rady
Alenka,velmi pekne dakujem.Ja skusim tam zavolat,ale pokusime sa to zohnat aj v lekarni a v CZ.Prajem pekny den.
Pre mariaa.
Ja si objednávam naraz viac tak mi to dovezú až domov.Ale dá sa kúpiť aj v niektorých lekárniach.Ja mám kantakt na predajcu 0910 980482,skúste sa popýtať.
Príjemný večer.
Prajem pekny den.Alenka a kde tu vodu kupujes v lekarni?
Mne na psoriázu pomáha voda KAQUN je to voda s vysokým obsahom kyslíka.Pijem každý deň 0,5l stojí to 120,-Sk 1,5litra.Nie je tolacné ale lacnejšie než lieky ktoré už nemusím používať a je to bez vedľajších účinkov.Trvalo to síce asi mesiac kým to začalo zaberať ale oplatilo sa byť trpezlivá.Príznaky sa mi vrátily asi na týždeň keď mi havaroval syn.To asi zo stresu.Teraz je všetko O.K!
Psylium, triphala, aktivne uhlie, aj zivocisne, bentonity, zeolity-to su vsetko prostriedky na vycistenie criev. Z beznych potravin su to rozne zeleniny s vyssim obsahom vlaknin.