Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
lnka290, 6o je reakcia na kysle v tele.
Musis jest viac zasaditotvornych veci.
Mám problém, niekde som čítala, že to môže súvisieť s psoriazou.
Všimla som si na dlani jednej ruky, máličké popichné miesta akoby od ihly,je v nich taká vodička či hnis. Ked to prepichnem tak to svrbi, už som to mala na ruke ale zmizlo to ani neviem ako. Čo to môže byť, niesú to počiatočné príznaky psoriazy???Inak nepopichala som sa ,to som si istá. Môže to byť zo stravy??Poradte čo na to, ako sa toho zbaviť.Napíšte prosím, prosím.
Aloe je dobre na vselico, ale nie je to zazrak. Hoci ho tiez mam v mojom obchode, kvalitne a lacnejsie, neodporucal by som ho na exemy a psoriazu, lebo nemam z mojich lekarskych zdrojov ziadne informacie, ze by na to pomohla.
Vobec na psoriazu a exemy je toho velmi malo v literature.
Snad cersto vytlacena stava z raznej a jacmennej travy, tu som videl spomenutu viackrat na kozne problemy roznych druhov.
aloe preco si tu robis na silu reklamu?raz ti nikto neodpisal tak sa musis znova pripomenut?ludia co predavaju aloe su fakt neskutocni niekedy. pride mi to ze sa len predbiehaju kto viacej ludi ulovi a zarobi. mna takyto clovek obral o 10 000 pijem aloe uz od maja a nepomohlo to ani o chlp (mam atopicky ekzem), tak kde je potom pravda???
Priatelia, prvý krok ako liečiť psoriazu je celkom vylúčiť alkohol, preliečiť pečeň črevá a pod. Psoriaza je vlastne vonkajší príznak choroby vnútra, alkohol pečeň "zabíja". Pokiaľ sa človek nevzdá alkoholu, nemá zmysel sa inak liečiť, ale čakať na zubatú.... Bohužiaľ, je to pravda. Ale vera, vitamíny skupiny B, ostropestrec mariánsky, a vôbec minerály a vitamíny. Veľa tekutín, morská voda.... Prajem skoré uzdravenie.
pre dug: viem poradiť s psoriázou, je to ale dlhodobé liečenie,aj to niečo stojí. Sú to prírodné produkty, ale ozaj účinné. Mám skúsenosť.Napí ak chceš: duratnakatka@zoznam.sk
ahoj netvoja....tak ja mam tiez tu psoriazu nemozem sa stym vyrovnat...stale je to horsie a horsie....inac pouzivam aj ja ten belosalic aj gelargin...potom robenu masticku...ale akosi to nepomaha...som dost na nervy s toho....lekari hovoria ze je to zo stresu..ale v jednej knihe som citala ze to nieje..tak ja uz neviem...ze ako..ja chcem vediet....ze co mam jest...aku dietu mam drzat....prosim pomozte mi