Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

radkal

Mám 11 rokov psoriasu mám 6 rokov, ucitelka mi pvedala ze nemozem na plavecky vicvik je to pravda lekarka povedala ze mozem ze to neje nakazlive co si myslite na to co povedala ucitelka

17

Moj manzel je diabetik,nepije ani kvapku alkoholu a ma psoriozu.Vyliecit sa neda no na suche lupinate miesta mu velmi pomaha DIPROSALIC.

jazzkey

ahojte mam psoriazu 21rokov.uplnemu vilieceniu uz neverim,je to len sa naucit s nou zit a zmiernovat jej utoky.vyskusal som vela liekov a masti a najlepsie zabral neotigason.beriem jednu malicku pirulku denne a tiez strazim si stravu. som cisty bez flakov a zijem normalny zivot.netreba to prehanat s kortikoidnymi mastami.

RNG

Sasa, napr u moje zeny sa objavil exem na niekolko rokov, a potom zmizol aj bez aloe.....
To nie je dokaz.
Ja poznam velmi dobre ucinky aloe na zaludok, cievny system, imunitu(hlavne viralnu) a srdcove problemy.Vynikajuci doplnok.
Ale nie je to vseliek...

sasa121

To nie sú informácie od výrobcov, to sú informácie od vyliečených a spokojných pacientov.Mne stačí vyliečený pacient a nie lekárska správa.

sasa121

Ja osobne poznám chlapčeka, ktorý 2 roky pije aloe ale nie pre exém,pre iné ťažkosti a atopický exém vymizol ako druhotný problém, takže nie je to celkom tak , že aloe nerieši problém exémov.

RNG

sasa121, rad by som o tom videl lekarske spravy, totiz informacie od vyrobcov su jemne povedane "prifarbene optimizmom".

sasa121

Ak si myslíš, že exém ktorý máš niekoľko rokov si vyliečiš za pol roka si na omyle.Organizmus je silno zatoxikovaný a treba vyčistiť aj hrubé črevo napr,. takými probiotikami .

sasa121

Aloe síce nie je všeliek, ale milý RNG na exém to teda zázrak je.Veď exém nie je nič iné len zatoxikovaný organizmus a aloe ako také má silné detoxikačné účinky.Mám skúsenosti nie len s exémom ale dokonca aj s psoriázou,ktorá po dlhodobom užívaní aloe z firmy FLP úplne vymizli.