Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

[zruseny12]

Prajem krasny den,pred nedavnom som pisala,o rybyckach ktore pozieraju odumretu kozu pri psoriaze.tak cirou nahodou som sa o tom dozvedela kde tie rybicky maju aj tu na Slovensku.Len dufam,ze je to pravda.JE TO NEDALEKO PIESTAN-DUBOVANY.A RYBYCKY SA VOLAJU GARRA RUFA.Ale je pravda,co pise aj Damian,telo treba liecit aj zvnutra.A nie len chemiou,lebo chemia iba potlaca,ale niekedy je nevyhnutna takze urcite uplne ju netreba odcudzovat.Prajem vsetkym vela stastia,aby ste tu chorobu dostali pod kontrolu.

očko

Lenušte, napíš mi meil, skúsimti poradiť liečbu, ktorá zabrala. Netvrdím však, že každému zaberie rovnako, ale zatiaľ boli výsledky u každého dobré. Skúsime?

damian

Phoenixx, velmi pekne si to napisal/a. "systemova" alebo chemicka "liecba" Ti potlacila PREJAVY choroby. Nie vsak chorobu samotnu. A tak, ako to mozes nazyvat "LIECBA"??? To je pekne - prejavy choroby - symptomy sa potlacili chemiou. Choroba ostala..., ...nielenze psoriazu sposobuju telesne toxiny, ale sa snazime tzv systemovou liecbou potlacit prejavy choroby dalsimi toxinmi - chemickymi liekmi. Gratulujem!!! Mudri a stastni su ti, ktori svoje telo zbavili toxinov, zmenili zivotospravu a choroba pominula. Lenze, to je asi len pre vyvolenych, ze? Pre tych vyvolenych, ktorym bolo dovolene spoznat pravdu o medicine...

lenustek

awojte dnes mi prave potvrdili tuto chorobu??ani newiem ci je to choroba len to viem ze to mam na urcitych miestach mojho tela a strasne to svrbii.....prosim vas mohli by ste mi poradit ako sa mas liecit a neskriabat??:D.....

phoenixx

ludia, netrapte sa kupelami ktore zaberu na par dni, ani sarlatanmi ktori z vas vysklbu prachy, chodte za dermatologom a ziadajte systemovu liecbu TNF preparatmi, funguju zazracne, potlacili u mna prejavy na 98% ... a nedajte sa odbit ze sa to neda, v KE to frci jedna radost ... 5 rokov som sa trapil a teraz sa mi prakticky zacal zivot ... kludne mi napiste, bez obav, kazdemu odpisem ...

kocky

DOZVEDEL SOM SA O NOVEJ METODE LIECBY PSORIAZY RYBICKAMI NA SLOVENSKU.VIETE MI POVEDAT KDE NA SLOVENSKU,PRIPADNE PRIBLIZNY CENNIK.DAKUJEM

gregor

skuste sa umyvať vodou ktorá nebude obsahovat vapnik(ca)viac ako 130 mg/l ide o pramenite vody. Nebudete sa stihať čudovať ahojte.

RNG

Ta stopercentna stava je zavadzanie. Ked si precitate pripojene, uvidite ze sa sice jedna o aloe gel, ale spracovany a s konzervacnymi prostriedkami
www.barnys.cz
alebo lepsie uvediem len klucove info
Ingredients
Pressed biologically active concentrated aloe vera extract, purified water, sodium benzoate, potassium sorbane, citric acid. For more information (in English) see www.aloecorp.com, in Czech see www.activealoe.cz.

Cize vychadzaju z koncentratu, ktory bol vyrobeny z gelu patentovanou metodou(Qmatrix), pri ktorej sa udajne zachovavaju vsetky vyzivne hodnoty.

Nepochybujem, ze je to kvalitny vyrobok, ale z koncentratu a neuvadza mnozstva konzervacnych latok, sodium benzoat, potasium sorbat a citric acid.

Proti tomu 99.3% aloe, nijak nespracovane ,s jedinym konzervacnym prostriedkom vitaminom C(ascorbic acid) sa mi zda lepsie.

ivanna

mam este postreh co mi z casti pomaha...robim si sirove kupele ,vtedy sa mi to aspon na chvilu ukludni,lebo su dni kedy to mam az zapalene a velmi to boli,inak sa umyvam sirovym mydlom. A chodievam do solaria... Ma niekdo jasny dokaz ci je to dobre alebo naopak ci to skodi??????? Uz som tu spominala ze zijem v anglicku, vcera som sa bola pytat v dalsom cinskom ochode s cinskou medicinou...cinanko sa mi na to pozrel...odporucil mi zabali(lebo vraj teple kupele su vylucene) niake tabletky a krem...len neviem ci to mozem kombinovat s uzivanim aloe a beriem este niake vitaminy(zinok, magnezium) Je to velmi draha medicina(casovo narocne su zabali 1-2x denne),ale je to cisto prirodne..este spomenul ze je vyhoda,ze to nemam velmi dlho(objavilo sa mi to zaciatom roka)...Skusim tu obehnut viacere taketo predajne a pozistovat co najviac a potom sa do toho pustim...Takisto by som chcela upravit stravovanie...Citala som tu ze je dobre vylucit mäso, aj kuracie? Co mliecne vyrobky? Niekdo povie ze aj tie,ale zase som od jedneho Inda pocula,vraj by som mala jest vela organickych cistych jogurtov na schladenie organizmu(vraj ludia so psorkou maju vysoku teplotu organizmu) A tiez tu boli spominane niake semienka ako doplnok stavy...ake by to mali konkretne byt? A este by som sa chcela spytat co mam pouzivat na psorku v hlave,mam ju celu zasypanu :-( Zatial pouzivam sampon Nizoral,ale takmer ziadne vysledky,pritom mojmu ocinovi perfekne zabera... Co mozem pouzivat ako doplnok pre pecen? Ak ma niekdo skusenosti a vie mi poradit a odpovedat budem velmi rada a zaroven vopred dakujem.

ivanna

Ahojte. Pijem aloe kazdy den na odporucanie znamej,zatial nevidim ziaden pozitivny vysledok...posledne tyzdne sa mi psotka velmi zhorsila,objavila sa mi na miestach kde som ju nikdy nemala(vlastne mam ju uz takmer vsade)...ale ta znama mi spominala ze po uzivani aloe sa pri detoxikacii organizmu najskor choroba moze akoby navonok zhorsit,ale vraj potom ustupi...tak neviem...Ma niekdo konkretnejsie skusenosti? Este mam dotaz ako velmi zalezi od znacky Aloe? Ja pijem Barny"s-Activaloe,Forte,100% stava