Ma s tymto nevyliecitelnym ochorenim niekto prakticke skusenosti? Konkretne ma zaujima, ake su osvedcene sposoby ako zmiernovat priznaky (cervene vyschnute flaky na kozi), ake pripravky su na to fajn, pripadne ci ma niekto skusenosti s niecim prirodnym, atd. Vdaka.
Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba
k tym vitaminom patri este aj pristroj, ktory Ti zmeria hladinu Tvojich antioxidantov a pod. v tele...naskor vsak dealero nadiktujes svoj vek, zdravotny stav, ci beries nejake vitaminy a ci si napr. fajciar. Sesternica dobrala cele balenie a mala este nizsiu hladinu. Mily pan dealer to zdovodnil stresom...keby som za to dala tolko prachov, aj ja by som bola v strese.(mimochodom so vsetkymi svojimi negativami som mala lepsie vysledky ako moje dieta-ktore nefajci, ma pestru stravu, pohyb a uziva vitaminove doplnky).
Psoriaza potrebuje na svoju liecbu cas. Neda sa vyliecit, daju sa len znizit mnozstva a velkost lozisk (nesrandujem-skus si ich potierat medom, ale nie nejakym cinskym..). A uzasne su kupele Smrdaky (Zahorie)
Ahoj,môj otec mal zdravotný problém, 27 rokov sa nevedel zbaviť psoriazi- lupienka a jeden náš známi nám odporučil výrobky -OMEGA 3
-VITAL A, B,O, AB
-PRPTECT 4 LIFE
, sú to 100 percentne prírodné doplnky výživy. Otec si to v Srbsku kúpil za maloobchodne ceny a potom keď sme na Slovensku pátrali po výrobkoch lebo po dobrati prvej dávky mu psoriáza takmer zmizla tak sme zistili, že sa dá do spoločnosti zaregistrovať a kupovať so zľavou 33 percent. Otec to odporucil aj jednej pani z Malaciek, berie to asi mesiac a cez vianoce mi pisala ze jej psoriaza mizne a ze ju nesvrbi.
Ak by ste poterbovali ktokolvek z vas viacej informacii, ozvite sa na moj e. mail.Poslem vam. Ana
ahojte,ja mam psorku asi 10 rokov a to uz sa mi stihla roztiahnut po celom tele.vyskusala som vsetko mozne.ked sa vratim z liecenia alebo od mora tak sa mi este zhorsi.jedine co ma drzi pri zivote je praca a cigarety tie ma aspon nikdy neopustia.pokial si neda clovek zivot na poriadok a nebude vnutorne vysporiadany tak sa moze liecit cimkolvek a nic mu nezaberie.
Ja vie mako sa daa psoriaza vyliecit.Pytal som sa kamosa c oto je za ochorenie.A on psoriaza.Ja sa ho pytam ide to vyliecit.A on cosiii.Vduchu som si povedal nikdy by som ju necel mat.O pol roka mi sa mi urobila supina.Myslel som si ze to je nejaka liesen.Vysledky u koznej potvrdili psoriazu.Hmm taze tak....A ak oto liecit?Mne je to jedno...Alkoholu sa nevzdam a ked bude treba tak sa upijem ku smrti..a ked sa moje telo bude rozkladat zmyzne aj psoriaza.
ja sa chcem spytat ci je toto ochorenie nakazlive...moj dedko totizto ma psoriazu a vzdy ked sme na navsteve tak sa bojim ze by som to mohla od neho chytit...je to mozne? alebo akym sposobom zacina tato choroba, na co si treba davat pozor, lebo je dost mozne ze ked to od neho nechytim priamo, ze je to dedicne...hm?:) dakujem