Psoriaza - zmiernovanie priznakov, liecba

washita

skuste sa stravovat podla krvnej skupiny ktoru mate a jedzte len produkty, ktore su odporucane tejto krvnej skupine. Ak chcete nieco viac o tom vediet a kontaktovat sa potom na c t 0903780391

minco

Tak vás pekne zdravím psoriatici. Ja mám túto \"dobrotku\" od útleho detsva resp. od narodenia a za tie v skutku dlhé roky som vyskúšal skutočne všetko,ešte aj domácich liečiteľov a kadejaké po domácku miešané mastičky a viete čo ? Veľké prd z toho. Najlepšie sú momentálne podľa mňa denné kúpele Tomesa.sk, kde je okrem fajn personálu aj procedúra, ktorá mi po dlhej dobe pomohla, zbaviť sa psorky aspoň na dajaký ten mesiac. Fajčiť som tiež prestal, no bolo to o niečo lepšie, ale že by sa tá pliaga odo mňa odlepila, to sa povedať nedá. To je už na celý život. A pokiaľ ide o maste, viem, že každému zaberá dačo iné, tá potvora si časom zvykne na aj na ten naj... liek a tak odporúčam nájsť si ta dva dobré krémy a tie striedať, to funguje. Rybičky na psoriázu sú už aj v Piešťanskych kúpeľoch, len sa neviem k informáciam na webe dopátrať, tak ak by ste niekto poznal dajaký dobrý odklik, budem vďačný.

kire

dug--to sa musis poradit s lekarom lebo je vela druhou choroby ja pouzivam dlhe roky belosalic-roztok,mast a tak to striedam a je to v celku v pohode ked mas taky problem aky mas nemozes to nechat na pospas prirode skus tu mast v lekarni stoji
120sk na recept nejakych 60sk aspon mne to pomaha vcelku fajn...caf..kire

milna

Chcel by som vedieť,ako sa diagnostikuje psoriáza. Mňa kožný lekár liečil na mykozu nechtov 3,5 roka, pričom žiadne vzorky na rozbor nedal urobiť. Po zmene kožného rozbor potvrdil, že mykozu nemám. Teraz som liečený na psoriázu už asi 5 rokov, diagnostika bola pohľadom. Nič nezaberalo. Dva týždne nefajčim. Týždeň používam na predlaktie hadicový pružný obväz, pod ktorý dávam kozmetický tampon. Pokožka sa uplne obnovila. Použivam aj kremy od kožnej. Teraz robim experiment na lakťoch, na oba aplikujem krem daivonex, na jeden po vstrebani kremu tampon s hadicovým pružnym obväzom. Lakeť s obväzom je o 50 percent lepší za necelý týždeň. Na predlaktí nevadilo, ani keď som mal obväz mokrý, dokonca to možno pomáhalo.

luskacik

phoenixx...co si písal sa mi akosi pozdáva,ale až dnes som to čítala...slubuješ,že odpíšeš,tak mi prosím ta napíš,čo to je tá syst.lieč.TNF_či ako- či to hradí poisťovna a či to musí byť od lekára,alebo sa dá aj na volno,hm_ dik

RNG

Zialbohu, vitaminovo mineralove doplnky Vital maju sice velmi vela zloziek, ale primale davky.
Ani zdaleka nie to, co je dnes povazovane za klinicky ucinne. Je to prostriedok zalozeny na povodnych DOD z roku 1948(10 mg vitaminu E, 60 mg vitaminu C.....)

damian

Ak su tie doplnky skutocne kvalitne, s radostou podporujem Anett, lebo aj metabolicka medicina,okrem diety a upravy stravy lieci podobne a to:

• High potency multiple vitamin and mineral formula
• Flaxseed oil: 1 tbsp/day
• Vitamin A: 50,000 IU/day (do not use in pregnant or women at risk for pregnancy)
• Vitamin E: 400 IU/day
• Chromium: 400 mcg/day
• Selenium: 200 mcg/day
• Zinc: 30 mg/day
• Water-soluble fiber (psyllium, pectin, guar gum, etc.): 5 g at bedtime.

Anett

K timto doplnkom vyzivy nepatri ziadny skener.
Otec na ziadnom nebol.
Mal psoriazu po celom tele, vo vlasoch, pod nechtami... vyskusal takmer vsetko, ozarovanie, more, slane zabali, aloe, akupunkturu, vipsogal... a nic mu nepomohlo.
Ked mu chorobu diagnostikovali tak lezal 6 mesaci na institute pre kozne ochorenia v Belehrade. Vtedy intenzivne studoval materiali o chorobe. Kedze otec ovlada nemcinu tak sa mu do ruk dostali aj materiali pisane v nemcine, ktore lekarom prekladal a tam stratil aj to trosku nadeje ktoru mal. Dozvedel sa, ze je choroba neliecitelna a ze sa musi s tym vyrovnat.No otec to nevzdaval, stale mal nadej a skusal vsetko mozne len aby sa vyliecil, az jedneho dna mu jeden náš známi nám odporučil tie doplnky ktore uvadzam.
Prosim vas nemyslite si ze mi je ciel niekoho na nieco navadzat a zarabat na ludoch ktory maju zdravotne problemy.
Ja sa sama vzdavam zarobku tych 33% koli tomu, že su vyrobkyaj tak dost drahe. Mojim cielom je podat informaciu aj dobru radu každemu jednem človeku ktory preživa to iste čo prežival moj otec.
Viem, že toto ochorenie nie je vobec prijemne a mnohy ludia pohrdaju lidmi chorimi na psoriazu a boja sa im podat ruku.
Ja niesom ziadna lekarka so teologicka a nemam v umisle klamat, lebo kto klame zhresil voci Panu Bohu.

Na pravopise sa prosim nerozculijte som zahranicna.
Ku kontaktom prikladam aj kontakt na skype: zufali
Kto ma skype moze mi zavolat.

RNG

Su doplnky a doplnky. Tie spravne maju uvedenu presne davku ucinnych latok, ktora musi byt v kvantitach klinicky ucinnych. Tj ked dosiahli lekari na pacientoch nejake vysledky, tak musis brat aj ty rovnaku davku a nie desatinu z toho.
Na antioxidanty su objektivne cisla aktivity(ORAC). Ak ich zoberies klinicky dostatocnu davku, mozes ocakavat vysledky.