Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

jaja_jaja

zuzic, píšeš že si týždeň skoro nič nezjedla a neschudla si. Treba si uvedomiť, že nejedenie spomaluje chudnutie, i keď sa nám to zdá hlúpe.

whee_ee

hanbimsa, ja som si to zazila:PPPPP a teraz mam o 13 kil menej a caka ma poslednych 5 ...a hlavne optimizmus..ked som nasrata na cely svet tak nejde dole ani deko! ver ci never, povedia ti to mnohiii :PP :) drzim palce

hanbimsa

alzbee: chytiti za brusko?za velku rit?Myslis,ze to sa niekomu paci?Citili by ste sa baby dobre,ak by ste prisli do obchodu kupit si rifle a predavacka,ktora ma 50 kg Vam povie,ze oni maju len velkosti do 30 a este sa uskrnie.Bolo by Vam to prijemne?

hanbim sa

jajka001_: tucna?To je slabe slovo,Ty si asi stihla,mozno mas maximalne 55kg,tak si predstav,ze by si mala o 15 kg viac,asi by si sa pri pozerani naha do zrkadla pozvracala.A to s chalanmi?
Je to blbost,ze pozeraju len na vnutro.Kto chce mat doma velrybu za ktoru sa hanbi ked idu na kupalisko?

alzbee

Minule som cestovala vlakom z BA a pozerala cez okno...a z vlaku vystupila jedna baculka:) a cakal ju na stanici priatel-taky chuducky :) a ked k nemu dosla, tak jej dal pusu a taky bol zlaty, lebo uplne ju hladil, buchal po zadku a proste bolo na nom vidno, ze ako ju lubi, aj ked je pri tele:)) takze fakt-nie vsetci chalani su len na chude zamerany. Mnohi su radi, ked mozu babu chytit za brusko:))

lovelylily

ahojte baby, prosim vas, kazda jedna z vas je jedinecna ! nemozete sa takto potapat a zhadzovat ! ste krasne take ake ste, a verte tomu, ze ked si vas bude vyberat buduci partner, tak urcite ide o vase vnutro ! a vnutro sa odraza aj na vonok, takze az ked vas spozna blizsie, uvidi ake ste krasne ! chude baby to maju o to tazsie ze su vacsinou len sprosto vyuzite a odhodene... a napriklad, kolkokrat vidim inzerat alebo oznam : hladam baculku... takze sa urcite nebojte ! a na kupaliskach kaslite na inych , vychutnajte si vodu slnko a dobrych priatelov :-) hlavne sa netyrajte drastickymi dietami , ked tak, tak nejakymi lahkymi, a ako tu uz bolo pisane, s dobrym pocitom a pozitivnym myslenim idu aj kila lahsie dole :-)

zuzic

no su ludia ktorym nejdu kila dole skoro vobec :( chudla som 2 tyzdne spravnou dietou ziadne tyranie a pribrala som 2 kila:( aj ked som tyzden skoro nic nejedla nic som neschudla. asi to nema zmysel ja som to zdedila