Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

sade8

sú také ktoré sú širšie ako vyššie a nemajú problém si obliecť aj veci ktoré odhalia viac než by mali......takže to záleží aj od každej čo považuje za prvoradé.

sade8

ja to vidim tak ze kazdeho zaujima nieco ine, bud sa zaobera vahou, alebo sportom, atd.......takze ja to neberiem tak tragicky.........podla mna je najdolezitejsi pohyb - ziadne diety nepomozu, aspon nie dlhodobo

kikikna

silvik22,
mozno som to napisala trochu epresivne, ale bola som nenormalne rozculena.. spoluhracka z voleja mi poslala link na toto forum.. no poviem ti, neverila som vlastnym ociam.
ja samozrejme netvrdim, ze moja vaha je idealna. ale pri chodzi, behu, skratka pri comkolvek sa na mne neprelieva tuk. mam kila navyse. ale necim potrebu, aby sa stali stredobodom mojho zivota.

silvik22

kikina :o)) dobre si im dala. Tiez nechapem taketo zmyslanie a hroza je, ze skoro v kazdom zenskom casopise- staci na titulke najdes same diety....
suhlasim, zo zdravotneho hladiska je urcite dobre zdravo sa stravovat, ale zaoberanie sa tym a zamyslanie sa nad tym tak, ako je to v tychto prispevkoch popisane je ozaj hodne len vyrazu: sliepky.
Najdolezitejsie je predsa aky si typ cloveka povahou, zmyslanim, nazormi, spravanim, inteligenciou a pod....
PS vyrok: Muz sa zalubil do tvare, ale ozenil sa s celym dievcatom...takze pozor, aby ste neboli lahko nahraditelne :o))

kikikna

drahe slecny.
tato debata, co tu vediete, je totalne pod uroven zenskeho pokolenia a kazdy chlap, ktory si ju precita, si musi o vas mysliet, ze ste strasne... no sliepky povedzme.
ja mam osobne pri vyske 172 centimetrov 82 kil. hram volejbal - univerzitnu ligu. bohuzial na ine mi cas nezostava, som na 1.lf v Prahe, a tam sa clovek musi trosku obracat, aby neznamenal hovno. stravujem sa primerane, som vegetarianka, takze ziadne mastne maso a gulasiky mi vazne nehrozia a vazne netusim, kto by mi ich tu na intraku varil. mozte dojst vy a navarit mi za hrniec, ked ste take uzasne :D a jasne, kludne ma pozorujte, ako sa prezieram, lebo su aj taki ludia, ktorych to vzrusuje a podla toho, kolkokrat si to kazda z vas berie do ust, ste aj by take...
neuverite, ale po ulici nechodim naha. mam ci so obliect. a mam si aj z coho vybrat. dokonca aj plavky si kupim. PREKVAPENE??
a co vas teraz, moje drahe, uz kompletne dorazi: mam priatela !! a nie hocikajeho (ale o tomto nie je tato tema). a predstavte si, ked mame sex (ano, aj tucni ludia maju sex.. aj urobit sa pri tom vedia, napriek sadlu), tak ja sa normalne vyzleciem. a moje trojky vyzeraju uzasne v kazdom pradle. aj bez neho. mam trochu vacsi zadok, aj brusko. ale nie som zase samy tuk (aj svaly a kosti nieco vazia.. a dokonca aj MOZOG, ale na to ste vy asi zabudli).
neutapam sa v depresiach, nemam na to cas ani chut. a to, ze vy ste zakomplexovane z kazdeho milimetra, ktory vam tak HNUSNE vytrca z rifli c.34, mna minimalne strasne pobavilo.
viete, chude baby su VACSINOU chalanom fajn akurat tak na j.ebacku, lebo taka doska sa da lahko ohoblovat, nie? :P
ale ked budu chciet niekoho do skutocneho vztahu, tak si najdu taku, ktora s nimi pojde na veceru, porozpravaju sa, najedia, pozru si film, zasmeju sa, vlezu spolu do vane a potom sa krasne pomiluju.. o tomto je zivot. a nie o ratani kalorii, tak sa spamatajte.
ps. moj pratel ma 75 kil pri vyske 195 cm. a teraz zavidte :D

bubulka

Ahojte, z vlastnej skusenosti viem, ze treba cvicit a cvicit a cvicit. A samozrejme treba aj upravit jedalnicek. Ziadne sladkosti a chlieb. Ked chlieb, tak nanajvys totalne celozrnny a vela pit. Niekedy si mozeme mysliet, ze sme hladne a telo ma pritom len nedostatok tekutin. A ozaj, nejest vecer....len tak nejake ovocie, ale myslim, ze nie citrusy lebo tie pomahaju rozprudit krv v tele a tak by sme mohli mat problem so spankom.....takze moja rada, cvicit a cvicit, behat a nehanbit sa. Prave tak je zena pritazliva pre muza, ked si ju vsimne, ze robi nieco pre svoje telo ;) tak do toho a nebat sa

trencsma

Prosím vás,bola by som rada keby mi vedel niekto pomôcť. Mám 28 rokov,162 cm a 74 kg. Veľmi rada by som chcela schudnúť,lenže od môjho tehotenstva t.j. dva roky nedarí sa mi.Najviac čo schudnem je 4 kg a to aj cvičím na dvd video. Hanbím sa ísť na kúpalisko,neviem si čo obliecť a ešte aj pred manželom...cítim sa veľmi zle a aj rodina mi to stále pripomína...je to hrozné!Poraďte niekto prosím,koľko calórií by som mala prijímať aby mi telo neukladalo a čo by som mala cvičiť aby už niečo aj zabralo.Vopred ďakujem. trencsma

DancaBB

akoze vy ste asi nepochopili o com su diety....dieta neni o tom ze hladujem alebo ze jem malo a nemam energiu..a prejde dieta a zacnem zrat ze mi bude zle...potom sa necudujte ze mate jojo efekt...dieta je o tom aby si telo zvyklo aj na nieco ine ako bezne jete, vacsinou aby ste vynechali nezdrave veci...a ked prejde dieta aby ste sa zdravovali zdravo ....preboha to kto si mysli ze ked prestane drzat dietu a zacne zrat ze nepribere?