Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?
Som tucna a hanbim sa
ahojte aku najdietnejsia sa da pripravit kura newjete plsu daky recept??napr.cesnakove stehienka naplni sa cibulkou a da sa zapiect a k tomu zeleninka je to vhodny obed???
co ktomu dodat VELKE JE PEKNE a neviem alebo som si nevsimla kde je napisane jak ma clovek res,zena vypadat!!!!!!!!!!!!!!!!!!vsetci ludia su svojim sposobom pekny som moletka mavala som z toho depresie ale zivot ma naucil ze ako sa mi prezentujeme tak nas vnima aj okolie takze ked prides ja neviem trebars na diskoteku a mas pocit ze si najtucnejsia a najskaredsia aj ty ludia ta taku budu brat ale ak dojdes uvolnene z cielom sa zabavat vnimaju ta ako babu co sa dosla zabavit a je fajn takze baby nezabudajte STE KRASNE ci mate 60 kil alebo 120 ste jedinecne a to je dolezite
No prečítala som si všetky príspevky, ja už nepatrím medzi 30-45, boli časi, keď som s tými nadbytočnými kilami tiež mala problém, len toľko buď pyšná na seba, na takú aká si, snáď nechceš vyzerať ako tie rakovinové typy, chudé, nemastné, nevzhľadné. Takto zapadneš do priemeru, a ktorý chlap chce priemer?Muži do spoločnosti chcú tie vychrtlé, lebo na nich všetko vraj vyzerá dobre, myslím oblečenie, ale do postele si berú také, na ktorých je čo chytiť. Ver mi, viem o čom hovorím. Každý chlap ktorýmá doma chrtlicu, za milenku má bacuľku.
Pre hanbimsa: Precitala som si tvoj príspevok, a to akoze za co sa hanbis?Aky slon? ak hovoris pravdu, ze sa zdravo stravujes a cvicis, a schudnes za mesiac 4 kg co ine si mozes zelat?ved to je uspech, to by som chcela aj ja.
Mas maximalne nadvahu 5-7kg.co pri tvojom vypocte 4kg/mesiac zvladnes do konca leta.A za dalsie, nevaz sa az tak poctivo, ak cvicis tak vies ze svaly su tazke ale ked opadnu padne aj vaha.
Za tretie je hlupost sa pytat inych, pretoze kazda zenska postava je ina, niektora je hruska, ina jablko, presypacie hodiny, ina stlp. Dolezita je psychika. Treba vydrzat a vysledok sa dostavi.
tiež sa za svoje sadlo hanbim bleee
tinci paci sa mi tvoj pristup :)
A ja mám 76 kg, a 168 cm..a chudla som za 2mesiace 6kg a som an seba pysna..a viem ze nie som uzasna.. Mam miery: 96-76-103 a co??to ze mam velke boky,?? a tak genny nepustia...mozem si dat vystrih a nehambim sa a som zastancom toho,ze to co e pekne treba zvyraznita to co skarede zakryt. uvedem priklad: Ked mam opar, nalicim si vyraznejsie oci, citim sa viac sexy a ludia aj ked si opar vsimnu(museli by byt slepi,aby nie) , tak to enni az take hrozne...Nepacila sa mi moja postava tak som zacala chudnut??a ako??normlne sa naranajkujem,ze rohlik, maslo, sunka,rajcina, kava s mliekom, na obed salat s kuracim masom,co si sama spravim a na veceru ovocie...Takto som fungovala tyzden,pak mi zo salatov bolo zle:D....takze teraz to riesim, ranajky ako pred tym, olovrant zelenina, obed klasika co doma mame,napr. dnes skaldane zemiaky... evcera neico lahke,jogurt alebo niekedy dokonca kakao s rozkom ..snazims sa nejest po 18-tej,chodim si zabehat a viete co???citim sa neuveritelne uzasne sexy..Proste viem ze mam velke miery a aj kg a mali by ist dole ale odkedy som vyrovnanejsia a neico s tym robim,ide to dole...:)
vela stastia na patole :O)kikina
waw: v tretom som momentalne :)
sade8: co je a co nie je vhodne odhalit je velmi relativne.. niekoho poburuje velky vystrih.. niekomu (aj mne) zase vadi odhaleny pupok na makuckom bruchu - samozrejme, ani na pevnom to nie je nic svetoborne, hlavne zo zdravotneho hladiska :) kazdopadne, ja si myslim, ze pekny vystrih k velkym a pevnym prsiam patri.. a ostatne je uz vecou estetiky, vkusu a sebakritiky.