Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som tucna a hanbim sa

Príspevok v téme: Som tucna a hanbim sa
hanbimsa

Ahojte,mam 23 rokov,169 cm a vazim 70kg.Zdravo sa stravujem,cvicim a viem,ze za mesiac neschudnem viac ako 4kg,ale ked ja sa citim tak hrozne vo svojom tele.Som ako velky slon,hanbim sa v spodnom pradle,v plavkach.Tak rada by som nosila velkost rifli 36.Ked su baby chude vsetko na nich vyzera super.
Mate niekto take pocity zo svojej postavy,ze sa nenavidite?

Demonic

Ja, vdaka bohu alebo metabolizmu, nie a nie pribrat. Som rad, o tom niet pochyb, ale potom je mi luto takych ludi čo si trocha zobnu z taniera a priberu a kila nie a nie zhodit. Ja mozem jest hocico( hlavne vecer by som zjedol aj slona) a chvalabohu nepriberam. Klop Klop(to neberte pls ako chvalenie).

A k tym babam čo sa za seba hambia, stale myslite na to,ze po svete behaju aj chalani, ktorym sa viac pačia baby, ktore su trocha pri sebe a maju oči len a len pre ne. Takze ked už nezabera dieta ani nič ine, tak treba asi mysliet aj na to. Tot moj najskormnejši nazor.

bara017

podla mna vysportovane telo svedci o zdravi cloveka. Poznam ludi co schudli 20 kg, ale bohuzial kvoli chorobe. Takze stihlost neznamena zdravie a tučnota už vobec nie..

sweet_lolitta

kacika> neda sa zovseobecnovat a nic neplati na tomto svete 100%, teda ani stihlost sa nerovna automaticky super zdravy clovek. Skus vsak citat medzi riadkami.

kacika

nie vzdy je stihlost znamka zdravia a prace na sebe, bo aj chudi ludia mozu mat vysoky cholesterol a podobne veci a tiez je fakt aj to, ze niekto ani nemusi na sebe makat a prezeriara a genetika to jednoducho zariadi inak

sweet_lolitta

ZuzjaTru> ja sa snazim nesudit nikoho, dokonca aj ked mam z niekoho negativne pocity, tak ich necham plynut a snazim sa aj tak spoznat a pochopit cloveka. Ja by som si NIKDY NEDOVOLILA odsudit geneticky, narodenim postihnuteho cloveka.
Ak je niekto obezny, lebo ma poruchy stitnej zlazy, berie nejake lieky, ktore to vyvolavaju atd, to je iny pripad, ten clovek s tym realne nema co spravit, je v slepej ulicke.
No ak sa niekto preziera, ak sa o svoje telesne zdravie nestara, tak automaticky posobi lenivo, nezodpovedne. Vacsinou aj to je problem, co sa prace tyka a preto si stihli ludia castokrat uspesnejsi (cest vynimkam), lebo stihlost, je znamka zdravia a najma prace na sebe.

sway

ZuzkaTru
Si si asi zle precitala,ta sweet lolita praveze hovorila,ze je blbost,ze stihle su hlupe a prazdne misky.
Pre autorku,napis co chces..Ak chces schudnut a vyzerat lepsie,myslim,ze ta tu viacero bab podpori,lebo maju rovnaky ciel.Ak si sa len prisla vyrozpravat,mozno sa ti ulavi,ale velkost 36 neprinesie.
A naposledy miery 90/60/90 su miery zdravej stihlej zeny,takze za celu nadvahu a obezitu v nasej spolocnosti mozu akurat dlhorocne zle stravovacie navyky.A som tiez za nazor,ze co je zdrave,to vyzera pritazlivo.

ZuzkaTru

Sweet_lolita , bud ta nechapem spravne, alebo si v niektorych veciach ozaj obmedzena. Vravis na jednej strane o tom, ze ludia si fixuju, ze stihle zeny musia byt hlupe a podcenuju ich v tomto smere. Na druhej strane Ty zas podcenujes dievcata pri tele. Niekedy to ozaj nie je len preto, ze by sa o seba nechceli, nevedeli, nemali zaujem starat a pracovat na sebe. Ved genetiku, hormonalne poruchy, hormony len tak neovplyvnis. Kazdy z nas sa narodil iny. Vinila by si napriklad zrakovo postihnuteho cloveka , ze si za to moze sam ? Myslim, ze nie. Obezita je rovnake postihnutie a myslim, ze takyto ludia sa daju podporit aj inym sposobom, nez tym, ktory si zvolila Ty. Tak nebud taka obmedzena a snaz sa najst krasu aj v inych. Ja som mala vzdy velkost 36, ludia vravia, ze som krasna, ale ja casto vidim ovela viac krasy napriklad aj v mojich kamaratkach, ktore maju o tri velkosti viac. Myslim, ze by si nemala sudit ludi podla tychto parametrov- mnohi z nich mozno ziju ovela zdravsie ako Ty.

sweet_lolitta

marusha> obezita nevyzera esteticky, pretoze je neprirodzena. Videla si niekedy tucnu labut? Alebo lisku atd? Asi NIE. Tak preto su aj v spolocnosti ludi krajsi ti, co su esteticki a hlavne zdravi. Podla toho si uz odpradavna v evoluci podvedome vyberame partnerov, t.j. tych zdravych.

Lavronne

K prispevku od ( lelonikauhr3 )si dovolim nesuhlasit, pretoze ako spomenula chlap ktory nechce "tucnigu" stoji za hovno. Velka hlupost! Nemozem tomu uverit, ze sa najdu taky naivny ludia ktory si to myslia. Ale jedna vec je ista, ze ziju v sebeklame. Tak aspon maju vyhovorku aby nemuseli preto nic urobit.
A za druhe, chundutie robi predovsetkym pre samu seba, aby bola zdravsia a citila sa dobre nielen po fyzickej ale aj po psychickej stranke.
Obezita je velmi nebezpecna a vedie k mnohym civilizačným chorobam.
Na nase zdravie ma az 60% vplyv celkova zivotosprava a nasa strava.