90 dňovka od 29.05.2009

Príspevok v téme: 90 dňovka od 29.05.2009
nicka1

Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....

bobulaAA

No ja som najedena tak na veceru teraz nemyslim.Rozmyslam ze ryzu so zeleninou ale pokukam sa po fore a mozno ma nejaka kocka inspiruje.Ale zeleninove rizoto milujem tak asi to.A inspiraciu si necham nabuduce ved este bude vela dniiiiiiii.

nicka1

ja som sa tiež už najedla, ešte pred hodinou, mňamky, mňam.... :D Ešte zvládnuť večeru a 1. deň bude úspešne za nami... :D čo si varíš zajtra? :D

bobulaAA

No tak som sa napapkala a uz ma hlava neboli.Zavrsila som to vyvarom a v zatial v pohode.Uspala som malu a idem kukat ako sa dari babam co zacali stouto dietou skorsie to pre motivaciu.

nicka1

no môj prvý deň je v pohode... ja budem jesť až tak o pol 1, lebo ja večeriavam o 17:00, tak aby som vydržala... :) Fakt to nevzdávaj a uvidíš, že výsledky sa fakt SKORO dostavia... :D Už po dvoch týždňoch uvidíš výsledky...

bobulaAA

No dufam ze budem mat tu pevnu volu.Dnes mam volno a stale pozeram na hodiny ze kedy bude 12 h aby som sa najedla.Nie som ani hladna len ma trochu boli hlava co ma nezvykne.Zachvilu idem pre dceru do skolky lebo chcela ist mali tam o 10h diskoteku so sasom tak som zvedava ze co povie,lebo sa boji vsetkych postaviciek.Potom sa napapaaaam.A dufam ze ma prejde ta hlava.Kupila som si od Lerosu 2 caje, Detox cistiaci caj a Stihla linia tak ich budem striedat.Tak uvidime ci to trosku pomoze.A Tebe Nicka1 ako ide prvy den ty uz mas skusenosti vacsie ako ja.

nicka1

bobulaAA neboj, zvládneš to a zhodíš ich...ja som pomocou nej schudla 12 kg... už som ju raz držala... a to som ju držala 75 dní...

bobulaAA

Diky Nicka1 zabpovzbudenie.Potrebujem zhodit 20 kg,ale dufam ze pri tejto diete schudnem aspon 10kg..Ja som mala pred 4 rokmi 58-60kg.Ale po porode som sa vykrmila az na 93kg.A momentalne mam tych 81kg.Keby som mala pevnu volu tak som uz daaavno mohla byt povodnej vahe.Ale nemaaaaaaam.Tak som taka tucnuckaaaaaa.

bobulaAA

Ahojte kocky ja sa k Vam tiez dnes pripajam.Mam 32rokov,167cm a 81 kg.Tuto dietu som sa uz pokusala drzat asi 3 krat a vzdy neuspesne najviac som vydrzala 2 tyzdne tak dufam ze pri Vas a z Vasou podporou sa mi to podari.Zatial som ziedla 2 male bananiky,neviem ci sa mozu ale mala som chuta tiez to je ovocie.Naobed rozmyslam co si dam mam chut na rybu tak asi tu a zeleninku.