Ahojte všetci. Viem, že je tu už veľa tém o 90dňovke, asi ju tu drží už každý... :D Ale aj tak tu zakladám ďalšiu... Rozhodla som sa držať túto diétu (ktorá podľa mňa ani nie je diéta), lebo už som ju raz držala a bola som veeeľmi spokojná, lenže ešte by som chcela schudnúť 10 - 12 kg... A viem, že to dokážem, spolu s vami... ak ste rozhodnuté zmeniť svoj život a hlavne svoju postavu, tak sa pridajte ku mne a spolu to zvládneme... Z vlastných skúseností viem, že najlepšie je začať v piatok, mne to takto veeeľmi vyhovovalo... Ako som spomínala, už som túto diétu držala, takže s ňou mám skúsenosti a budem vám vedieť poradiť... čakám, kto sa ozve...ak túto diétu nemáte, rada vám ju bezproblémov pošlem....
90 dňovka od 29.05.2009
čaute kočky moje pekné... :D
takže najprv dudinka: pribrala som 2 kg, takže pohodka... :D
no ja som sa včera snažila všetko dodržať, ale sa mi to nepodarilo, keď som prišla poobede z práce, tak mama spravila lokše, mňam, tak som si dal 4... brutal výčitky, no čo už...Ale dnes som všetk pekne dodržala... ani jeden prehrešok...o hodinku si dám už večeru... a vám sa ako dnes darí? :D
nicka1 ak sa smiem spytat kolko si nabrala naspäť na váhe po tom čo si tuto dietu držala prvy krát?
ahojte-bela1988 ja mam dnes 13 den diety a tiež som začínala na 64 kg.aká si vysoká?ten ubytok vahy je v pohode,mala som to takisto a ja necvičím vobec lebo som strašná neviem sa prinútit
inak chcem sa ešte spýtat popri diete užívate nejaké podporujúce prípravky alebo čaje?
ahojte babule takže hlasim. včera som to zvladla prvy deň super.aj keď pohyb nebol žiadny ale nevadi neni dobre vraj cvičit každý deň. dnes som mala na ranajky dve jablčka, a obedik ryža s kečupom a šalatik k tomu. dufam že kečup nevadi može sa jest?
večer si dam to isté. a chystám sa na disco tak budem mat pohyb. :D vytancujem to len na parkete budem, a cely večer na mineralke. bo alkohol nemožme tak žiadne vinko nič to zvladnem. len babule držte palce aby som odolala tým veterníkom čo starka urobila a čo su v ladničkej jaaj. ale tak keď ma chyti hlad napijem sa poháru vody a ma to tak zasíti aspoň.inak som počula aj že grepy su dobré. zasítia tiež a su zdravé a podporuju chudnutie.:D
inak ako často sa budeme vážit a oznamovat si naše úspechy? mali by sme si určit nejaky deň napríklad vždy v nedelu alebo tak. že kedy si budeme ohlasovat vysledky. to tiež povzbudi keď počuje úbytok ostatných .
ahojte dievcata, vidim ze vy ste tuto dietu zacali drzat len teraz tak sa k vam pridam ak mozem. sice ja ju drzim uz trosku dlhsie od 20.5. cize nejakych 10 dni. a prave dnes som sa vazila a musim povedat ze vidim tam nejaky pohyb na vahe aj ked som to necakala :) povodne som mala 64kg ked som zacinala a dnes som mala nejakych 62,5kg tak som bola milo prekvapena.viem ze to neni moc ale ani malo na to ze som tu dietu sem tam aj porusila za ca sa hanbim :( a ani som moc necvicila mozno za ten cas zo tri krat lebo mam skuskove tak som nejak nestihala. a ani sa mi nechcelo popri tom cviceni. tak som moc stastna ze sa ta vaha fakt hybe lebo som neverila ze to fakt moze fungovat bez nejakeho vacsieho pohybu a cvicenia dennodenneho :) a ako sa dari vam? vy mate ak dobre ratam druhy den diety?
ahoooojte...ja uz mam banan za sebou...na obed si nachystam zeleninovu ryzu a idem do prace,u nas je pod mrakom a mne sa vobec nic nechce....
ahojte dievcata....mame den uspesne za sebou,ja som mala 2 kavy,susene hrozienka,obed som vynechala,nestihala som v praci a veceru som mala o pol siedmej tiez kuracie masko so zeleninou....
na zajtra sa vcelku tesim,aj ja budem mat zeleninove rizoto,to ja milujem,chcela som sa dnes odvazit,ale odkladam to na utorok rano,to bude po osmych dnoch diety....tak uvidim co a ako...inac mam stale pocit,ze mam nafuknute brucho,fakt neviem,cim to je...
co sa tyka cvicenia,tak ja cvicim len doma brusaky,cviky na nohy a zadok,kazde rano...